30χρονος έβαλε αγγελία για να του βρουν σύντροφο: Δίνει 10.000 ευρώ ως αμοιβή

Newsroom
30χρονος έβαλε αγγελία για να του βρουν σύντροφο: Δίνει 10.000 ευρώ ως αμοιβή
Ο επίδοξος μνηστήρας πληρώνει αδρά όποιον καταφέρει να του βρει σύντροφο.

To γύρο του διαδικτύου κάνει μια αγγελία στον ιστότοπο Craigslist, στην οποία αναφέρεται ότι ένας άντρας 30 ετών προσφέρει 10.000 ευρώ σε εκείνον που μπορεί να τον βοηθήσει να βρει σύζυγο. Ο άντρας ισχυρίζεται ότι θέλει να βρει τη μία και μοναδική, αλλά χρειάζεται κάποιον να κάνει την… ψιλοκουβεντούλα για λογαριασμό του, παραδεχόμενος ότι δεν είναι το φόρτε του.

«Αναζητώ μια αδελφή ψυχή», ξεκινά την ανώνυμη αγγελία του. «Αλλά πρώτα, αναζητώ έναν Σιρανό ντε Μπερζεράκ».

Ο επίδοξος μνηστήρας συνέχισε στο κάλεσμά του: «Εγώ: ένας άντρας γύρω στα 30 με καλό προφίλ στο Hinge, αλλά χαμηλό μοτέρ για ανταλλαγή μηνυμάτων».

«Εσύ: ένας πνευματώδης πλακατζής που λατρεύει τις εφαρμογές», περιέγραψε για τον ιδανικό του συγγραφέα-φάντασμα. «Εμείς: η πιο ασταμάτητη δύναμη στον κόσμο των ραντεβού της Νέας Υόρκης».

Η αγγελία αναρτήθηκε αργότερα και στο Twitter, με τους χρήστες να εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για την ανάρτηση, σύμφωνα με τη New York Post.

«Το όλο νόημα του Σιρανό ντε Μπερζεράκ ήταν ότι ερωτεύτηκε τον τύπο που έλεγε όλα τα ωραία λόγια, όχι το όμορφο πρόσωπο», έγραψε ένας.

«Θα είναι πραγματικά χάλια για την κοπέλα που νομίζει ότι συναντά έναν πνευματώδη τύπο και αποδεικνύεται ότι ο τύπος είναι άνοστος σαν άσπρο ρύζι», ήταν ένα άλλο σχόλιο.