Άντεξαν σχεδόν 3 ώρες: Το πιο δύσκολο αγώνισμα ατομικής ασυλίας στην ιστορία του Survivor

Άντεξαν σχεδόν 3 ώρες: Το πιο δύσκολο αγώνισμα ατομικής ασυλίας στην ιστορία του Survivor
Την ώρα που οι ίντριγκες, οι τσακωμοί και οι μάχες καλά κρατούν στο Survivor All Star, η αμερικανική εκδοχή του ριάλιτι μάς δείχνει πώς γίνεται.

Το Survivor All Star συνεχίζεται σε πλήρη ένταση με τους παίκτες των δύο ομάδων να τα δίνουν όλα σε κάθε αγώνισμα. Βέβαια, για όσους έχουμε παρακολουθήσει και το αμερικανικό Survivor στην original εκδοχή του, η αλήθεια είναι πως το δικό μας, μάς φαίνεται κάπως πιο απλό.

Ας πάρουμε για παράδειγμα τα αγωνίσματα ασυλίας. Αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο ελληνικό Survivor είναι αγωνίσματα ισορροπίας, με κυβάκια, κόνους ή μπάλες. Από την άλλη πλευρά, αν δούμε το αμερικανικό, τα πράγματα σοβαρεύουν.

Μάλιστα, το ίσως πιο δύσκολο αγώνισμα που έχει γίνει ποτέ έχει να κάνει με το κράτημα της αναπνοής των παικτών. Πιο συγκεκριμένα, η δοκιμασία με τίτλο «τελευταία ανάσα» έχει κάνει την εμφάνισή του σε τέσσερις διαφορετικούς κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης.

Ωστόσο στον 43ο κύκλο η αντοχή των παικτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού οι δύο τελευταί έμειναν στο παιχνίδι για 2 ώρες και 45 λεπτά χωρίς να εγκαταλείπουν.

Σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, οι παίκτες έπρεπε να κολυμπήσουν κάτω από μια ατσάλινη σχάρα και να παραμείνουν όσo περισσότερο γίνεται πάνω από το νερό. Καθώς η παλίρροια ανέβαινε, οι παίκτες θα ξέμεναν από χώρο για να αναπνεύσουν.

Αν ο φόβος του πνιγμού γινόταν υπερβολικός, το άτομο αυτό θα εγκατέλειπε. Ο τελευταίος που θα παρέμενε κάτω από τη σχάρα κερδίζε την ασυλία.

Μετά από έναν τρομερό αγώνα, λοιπόν, οι δύο τελευταίοι παίκτες, η Karla Cruz Godoy και ο Owen Knight πήραν και οι δύο την ασυλία (για πρώτη φορά στην ιστορία του παιχνιδιού), αφού η παλίρροια είχε υποχωρήσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Θα άντεχαν άραγε οι δικοί μας παίκτες σε αυτό το αγώνισμα;