Το «Βουνό» από το Game of Thrones χρησιμοποιεί τη γυναίκα του για... βαράκι κατά τη διάρκεια της καθημερινής του άσκησης (vid)

Newsroom
Το «Βουνό» από το Game of Thrones χρησιμοποιεί τη γυναίκα του για... βαράκι κατά τη διάρκεια της καθημερινής του άσκησης (vid)
Ένας Ισλανδός bodybuilder έκανε «βαράκι» τη σύντροφο του και το έκανε να φαίνεται εύκολο.

Στην Αγγλία λένε ότι τα ζευγάρια που γυμνάζονται μαζί, μένουν μαζί. Λοιπόν, αν πιστεύετε αυτό το ρητό, τότε ο Hafþór Júlíus Björnsson και η Kelsey Henson είναι προορισμένοι να είναι μαζί για πάντα. Οι δυο τους εντοπίστηκαν σε ένα viral βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που άφησε τους θεατές να κάνουν μια διπλή λήψη.

Ο Ισλανδός bodybuilder, εύστοχα γνωστός ως Thor ή το Βουνό από το Game of Thrones, εθεάθη να σηκώνει σίδερα στο γυμναστήριο. Ενώ αυτό μπορεί να μην είναι κάτι που θα μπορούσε να κάνει εντύπωση, η σύζυγός του μπήκε στο δωμάτιο και τον βοήθησε να προπονηθεί.

Αλλά δεν κάθισε πίσω του και δεν παρατήρησε το επόμενο σετ του, αλλά έγινε η προπόνηση. Ο Hafþór είχε έναν τεράστιο αλτήρα στο ένα χέρι και στη συνέχεια έβαλε τα χέρια του στη ζώνη άρσης βαρών της Kelsey και τη χρησιμοποίησε ως τον άλλο αλτήρα.

Το να σηκώσεις ένα άτομο χρησιμοποιώντας μόνο τη ζώνη του χρειάζεται πολλή ισορροπία, αλλά ο Χάφερ το έκανε να φαίνεται εύκολο.

Κατάφερε να βγάλει ένα σωρό σετ με τον αυτοσχέδιο αλτήρα του πριν την αφήσει κάτω με ασφάλεια.

Ο κόσμος έμεινε έκπληκτος από την πράξη του και τον αποθέωσε στα σχόλια του Instagram.