Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Θέρμης στο Gazzetta: «Σηκώνεται το 2ο βαγόνι, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί επτά σοροί»

Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Θέρμης στο Gazzetta: «Σηκώνεται το 2ο βαγόνι, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί επτά σοροί»
Αδιανόητες είναι οι εικόνες και οι περιγραφές από τα Τέμπη μετά το δυστύχημα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

O υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του δήμου Θέρμης, Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης, βρίσκεται στο σημείο της τραγωδίας, στα Τέμπη, για να συνδράμει στις προσπάθειες των διασωστών.

«Μετά από πρόσκληση της πυροσβεστικής ήρθαμε να συνδράμουμε και να βοηθήσουμε σε ό,τι και όπως μπορούμε. Με την καθοδήγηση της Πυροσβεστικής πάντα. Μαζί όλοι να βοηθήσουμε τα παιδιά σε ό,τι χρειαστούν και συνεχίζουν σήμερα μέχρι όποια ώρα. Σηκώνεται το βαγόνι δυο, και μέχρι στιγμής αυτό που μας ειδοποίησαν και μας έχουν πει είναι ότι είναι γύρω στα επτά μέλη σοροί που έχουν βρεθεί και έχουν πάρει. Η ενημέρωση συνεχίζεται όμως γιατί αγνοούνται κι άλλοι. Αγνοούνται άτομο που όσο σηκώνουμε τα βαγόνια θα δούμε τι γίνεται», ανέφερε στο Gazzetta.

Μετά από το δεύτερο βαγόνι θα γίνει προσπάθεια να σηκωθεί και το τρίτο;

«Λογικά ναι, εμείς ακολουθούμε την καθοδήγηση της Πυροσβεστικής που συντονίζει όλες τις ενέργειες. Εμείς ακολουθούμε πάντα επικουρικά και τους βοηθάμε σε ό,τι χρειαστούν».