Φοιτητής που επέζησε απεγκλώβισε τουλάχιστον δέκα άτομα στα Τέμπη

Newsroom
Φοιτητής που επέζησε απεγκλώβισε τουλάχιστον δέκα άτομα στα Τέμπη
Ένας από τους ήρωες του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη ήταν ένας 20χρονος φοιτητής, ο οποίος σύμφωνα με ανάρτηση γιατρού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, έσωσε τουλάχιστον 10 ανθρώπους.

Μετά από κάθε τραγωδία τα μάτια μας πάνε φυσικά στα θύματα, αλλά και στους ήρωες. Τους ανθρώπους δηλαδή που κατάφεραν να σώσουν συνανθρώπους τους. Ένας από τους ήρωες της τραγωδίας των Τεμπών με την σύγκρουση των δύο τρένων, είναι και ο 20χρονος Ανδρέας. Ένα παιδί που αφού κατάφερε ο ίδιος να βγει σώος από το τραγικό δυστύχημα, έσωσε τουλάχιστον 10 αγόρια και κορίτσια.

Αυτό έκανε γνωστό η γιατρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, Ειρήνη Τζιαστούδη η οποία μέσω ανάρτησή της ανέφερε τα εξής: «Αν και ο ουρανός γέμισε σήμερα από αγγέλους, είμαστε τυχεροί που έχουμε ανάμεσά μας έναν επίγειο άγγελο τον 20χρονο φοιτητή Ανδρέα Αλικανιώτη,ο οποίος βγήκε σχεδόν αλώβητος από το 2ο βαγόνι. Είναι ένας ήρωας γιατί με κίνδυνο της ζωής του, με την τεράστια φωτιά δίπλα του, δεν εγκατέλειψε το βαγόνι αλλά κατάφερε και έσπασε μόνος του το τζάμι και έσωσε τουλάχιστον δέκα ακόμη παιδιά,αγόρια και κορίτσια.

Μέσα στη σημερινή μαύρη ημέρα ο Ανδρέας μας έδειξε πως η νέα γενιά των Ελλήνων έχει καλοσύνη, αρχές και ήθος! Συγχαρητήρια όμορφε Ανδρέα μου, συγχαρητήρια στους γονείς που σε μεγάλωσαν!!!».