Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Έκτακτη αιμοδοσία στη Λάρισα, έδωσε αίμα και ο Αλέξης Τσίπρας (vids)

Newsroom
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Έκτακτη αιμοδοσία στη Λάρισα, έδωσε αίμα και ο Αλέξης Τσίπρας (vids)
Συγκινητική είναι η ανταπόκριση του κόσμου της Λάρισας στην έκκληση για να δώσουν αίμα για τους τραυματίες του δυστυχήματος στα Τέμπη. Ουρές στη κεντρική πλατεία, έδωσε αίμα και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Συγκλονισμένη όλη η Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Μια ανείπωτη τραγωδία, καθώς ο αριθμός των θυμάτων μετά την σύγκρουση των δύο τρένων έχει φτάσει τους 40 και δυστυχώς θα μεγαλώσει και άλλο.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η τραγωδία, το πρώτο πράγμα που ζητήθηκε ήταν να δοθεί αίμα το οποίο θα χρειαστεί στους τραυματίες της σφοδρής αυτής σύγκρουσης. Στην Λάρισα μάλιστα ανακοινώθηκε και έκτακτη αιμοδοσία στην Κεντρική Πλατεία, με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Οι πολίτες που θέλουν να συνδράμουν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών μπορούν να προσέλθουν σήμερα Τετάρτη 1 Μαρτίου την Έκτακτη Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας με τη συνδρομή του Ερυθρού Σταυρού. Η αιμοδοσία θα διεξαχθεί από τις 9 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι».

Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου

Ο κόσμος της Λάρισας και των γύρω περιοχών έσπευσαν άμεσα στην κεντρική πλατεία και όπως αναφέρει και το onlarissa.gr, η ανταπόκριση ήταν συγκινητική. Πολίτες όλων των ηλικιών βρέθηκαν στην πλατεία και έδωσαν αίμα με την ευχή ο αριθμός των θυμάτων να μην μεγαλώσει και να μην ζούσαμε πάλι ως χώρα ανάλογη τραγωδία.

Έδωσε αίμα και ο Αλέξης Τσίπρας

Στην Λάρισα και στα Τέμπη βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Μετά την τοποθεσία του τραγικού δυστυχήματος, ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πήγε στην κεντρική πλατεία δίνοντας αίμα, ενώ στην συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο μιλώντας με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.