Τσίπρας για την τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν είναι η ώρα να αποδοθούν ευθύνες» (vid)

Newsroom
Τσίπρας για την τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν είναι η ώρα να αποδοθούν ευθύνες» (vid)
Στα Τέμπη και στον τόπο που εκτυλίχθηκε η τραγωδία με τη σύγκρουση των δύο τρένων βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε τον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη και σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους τόνισε την τραγικότητα της στιγμής και μετέθεσε την ώρα απόδοσης ευθυνών σε μεταγενέστερο χρόνο.

«Είναι στιγμές βαθιάς οδύνης και θλίψης, οι εικόνες που είδα είναι συγκλονιστικές», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφτηκε τον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

«Ζούμε μία αδιανόητη τραγωδία με δεκάδες νεκρούς και αγνοούμενους μεταξύ των οποίων, δυστυχώς, πολλά νέα παιδιά. Τούτη την ώρα, που ακόμα μετράμε τους νεκρούς μας και πενθούμε, δεν θέλω να μιλήσω για ευθύνες. Θα τα πούμε αυτά στην ώρα τους. Θέλω, μόνο, να εκφράσω τη βαθύτατη οδύνη και τη συμπαράστασή μου στους συγγενείς των θανόντων, αλλά και τις ευχές μου, για ταχεία ανάρρωση, στους τραυματισμένους», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Αμέσως μετά αναχώρησε για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών από το δυστύχημα.

Στη συνέχεια, μαζί με το δήμαρχο Λάρισας, Απόστολο Καλογιάννη, θα μεταβεί στην πλατεία της πόλης, για να δώσει αίμα, στο πλαίσιο της αιμοδοσίας που πραγματοποιείται εκεί για τις ανάγκες των τραυματιών.

Τον κ. Τσίπρα συνόδευαν ο τομεάρχης Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς, και η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας, Δώρα Αυγέρη.