Η πρώτη σειρά του Schwarzenegger είναι γεγονός: Το trailer του Netflix και ημερομηνία πρεμιέρας

Newsroom
 Η πρώτη σειρά του Schwarzenegger είναι γεγονός: Το trailer του Netflix και ημερομηνία πρεμιέρας
Το «FUBAR», ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στη μικρή οθόνη θα κυκλοφορήσει στο Netflix τον Μάιο.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Arnold Schwarzenegger (Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ) ετοιμάζει μια ολοκαίνουργια σειρά με την Skydance και το Netflix. Τώρα, η streaming υπηρεσία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο teaser βίντεο του σόου, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο και θα έχει χιούμορ, δράση και ό,τι άλλο φαντάζεστε.

Το βίντεο μας δίνει την πρώτη ματιά στον Luke Brunner του Σβαρτσενέγκερ, έναν κατάσκοπο της CIA που αναλαμβάνει την τελευταία του αποστολή πριν αποσυρθεί. Μας δίνει επίσης μια γεύση για ορισμένες από τις σεκάνς δράσης της σειράς.

Δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός της νέας σειράς των επεισοδίων είναι ο Νικ Σαντόρα ο οποίος έχει χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ ως το «πιο σουρεαλιστικό της καριέρας του».

Σημειώνεται ότι το Netflix έδωσε μεγάλη μάχη για να αποκτήσει τα δικαιώματα της σειράς, καθώς στην… ποδιά του Άρνι «σφάχτηκαν» μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και πλατφόρμες streaming.

«Όπου κι αν πάω, οι άνθρωποι με ρωτούν πότε θα κάνω άλλη μια μεγάλη κωμωδία δράσης όπως το True Lies», είπε ο γνωστός ηθοποιός. «Λοιπόν, εδώ είναι. Το FUBAR θα σας αρέσει και θα σας κάνει να γελάσετε — και όχι μόνο για δύο ώρες. Αλλά για μια ολόκληρη σεζόν. Ήταν χαρά να συνεργάζομαι με τον Nick, το Skydance και το Netflix για να δώσω στους θαυμαστές μου αυτό ακριβώς που περίμεναν», πρόσθεσε.