«ΤΙΓΚΑ ΛΕΞ» και στο Λονδίνο: Ανεπανάληπτη συναυλία και αποθέωση για τον Σαλονικιό ράπερ (vids)

Κώστας Μιχαήλ
«ΤΙΓΚΑ ΛΕΞ» και στο Λονδίνο: Ανεπανάληπτη συναυλία και αποθέωση για τον Σαλονικιό ράπερ (vids)
Το φαινόμενο ΛΕΞ απέδειξε για άλλη μια φορά τις διαστάσεις του αφού και το Λονδίνο υποκλίθηκε στο ταλέντο του.

O Λεξ το έκανε ξανά. Ο Θεσσαλονικιός ράπερ έγραψε ιστορία και στο Islington Assembly Hall του Λονδίνου, μαζί με τους Dof Twogee και Squeezy Ank που βρέθηκαν μαζί του στο stage.Εδώ και ένα μήνα περίπου είναι γνωστό ότι τα μαγικά χαρτάκια για τη συναυλία του ΛΕΞ στην καρδιά της Αγγλίας έχουν κάνει...φτερά. Μετά τις ανεπανάληπτες συναυλίες σε Νέα Σμύρνη και Καυτανζόγλειο το 2022, ο Θεσσαλονικιός ράπερ ταξίδεψε στο βροχερό Λονδίνο για να ενώσει τα «δικά μας παιδιά» που βρίσκονται στη ξενιτιά. Βέβαια δεν είναι και λίγοι αυτοί που ταξίδεψαν από την Ελλάδα για να τον ακούσουν.

Όπως ήταν φυσικό, η ουρά έξω από το ήταν τεράστια πριν τη συναυλία με το κόσμο να περιμένει υπομονετικά τη σειρά του. Μπορεί να έλλειψαν οι πυρσοί από το live, ωστόσο η υποδοχή που επιφύλασσαν οι οπαδοί του ήταν ιδιαίτερα θερμή με συνθήματα για το καλλιτέχνη και πανό με τους στίχους του να εμφανίζονταιι μέσα στο πλήθος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα μήνα πριν ο ΛΕΞ είχε συμμετάσχει σε «μυστική» συναυλία στην υπό κατάληψη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το προεδρικό διάταγμα που υποβαθμίζει τις σπουδές των καλλιτεχνών, εξισώνοντας τα πτυχία των καλλιτεχνικών σχολών με τα απολυτήρια λυκείου.

Μέχρι το επόμενο live...ΤΙΓΚΑ ΛΕΞ

Πηγή βίντεο:Βασίλης Ευαγγελόπουλος