Άντρας στη Βραζιλία πέταξε καροτσάκι σούπερ-μάρκετ σε γυναίκα για μια θέση στο ταμείο (vid)

Newsroom
Άντρας στη Βραζιλία πέταξε καροτσάκι σούπερ-μάρκετ σε γυναίκα για μια θέση στο ταμείο (vid)
Σοκαριστικό είναι το στιγμιότυπο δείχνει ένα άντρα να σηκώνει ένα καροτσάκι σούπερ-μάρκετ και να το πετάει σε μια γυναίκα, για μια θέση στο ταμείο.

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που ένας άντρας πετάει ένα καροτσάκι σε μια γυναίκα, αφήνοντάς την αναίσθητο, αφού διαπληκτίστηκαν στην ουρά ενός καταστήματος στη Βραζιλία.

Ένας 36χρονος άντρας εκσφενδόνισε το καροτσάκι σε μια γυναίκα στο σούπερ μάρκετ Atacadao Dia Dia στο Santo Antonio do Descoberto το πρωί της 16ης Φεβρουαρίου.

Οι δύο πελάτες στέκονταν μαζί στην ουρά πριν αρχίσουν να τσακώνονται, σύμφωνα με τα τοπικά νέα. Ο επιτιθέμενος είπε ότι «αυτό που έκανα ήταν για να της δώσω ένα μάθημα». Η γυναίκα είπε ότι ήταν ομοφυλόφιλος και ότι την εκφόβιζε.

Το υλικό από κάμερες ασφαλείας δείχνει τον άνδρα να τραβάει αποφασιστικά το καρότσι προς το μέρος του, ενώ η γυναίκα στέκεται δίπλα στα δικά της ψώνια. Προχωράει προς τα εμπρός, σηκώνει το καρότσι πάνω από το κεφάλι του και αποφασίζει να το ρίξει στο κεφάλι της γυναίκας.

Η αστυνομία κατέγραψε την υπόθεση ως ελαφρά σωματική βλάβη και ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος. Η γυναίκα έλαβε ιατρική βοήθεια.