Η στιγμή που τρένο στη Νέα Υόρκη χτύπησε νταλίκα που είχε κολλήσει στις ράγες (vid)

Newsroom
Η στιγμή που τρένο στη Νέα Υόρκη χτύπησε νταλίκα που είχε κολλήσει στις ράγες (vid)
Τρομακτικές είναι οι εικόνες που δείχνουν ένα τρένο να χτυπάει μια νταλίκα, που είχε κολλήσει στις ράγες. Ευτυχώς ο οδηγός είχε προλάβει να βγει από το όχημα.

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που μια εμπορική αμαξοστοιχία έπεσε πάνω σε ένα ημιφορτηγό στη Νέα Υόρκη, λίγα λεπτά αφότου ο οδηγός διέφυγε με ασφάλεια.

Μόλις 65 χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Νέας Υόρκης, μια εμπορική αμαξοστοιχία έπεσε πάνω σε ένα ημιφορτηγό, καταστρέφοντάς το εντελώς. Ένα βίντεο από αυτόπτη μάρτυρα, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, δείχνει τη συγκλονιστική στιγμή της σύγκρουσης.

Η πύλη της σιδηροδρομικής διάβασης με τις κόκκινες και άσπρες ρίγες εθεάθη να στηρίζεται στην κορυφή του ρυμουλκούμενου, καθώς εμπόδιζε τις γραμμές του τρένου δευτερόλεπτα πριν από τη σύγκρουση.

Το τρένο, κορνάροντας αρκετές φορές, πέφτει με πλήρη ταχύτητα πάνω στο τρέιλερ, παρασύροντας ολόκληρο το ημιφορτηγό γύρω από έναν τηλεφωνικό στύλο. Πρόσθετες εικόνες από τη σύγκρουση δείχνουν την καμπίνα του φορτηγού παράλληλα με τον σιδηρόδρομο, ενώ πίσω της δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά θρυμματισμένο ξύλο.

Το φορτηγό μετέφερε σωλήνες τιτανίου σε κοντινό εργοστάσιο όταν κόλλησε στις γραμμές. Ο Αστυνομικός Διευθυντής του Haverstraw, John Gould, δήλωσε στο CBS News ότι «το φορτίο που είχε πάνω του ήταν αρκετά βαρύ».