Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε γιορτινή διάθεση: «Υπάρχει λαγάνα με ντολμαδάκια, θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα» (vid)

Newsroom
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε γιορτινή διάθεση: «Υπάρχει λαγάνα με ντολμαδάκια, θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα» (vid)
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πληροφορήθηκε τη λαγάνα με ντολμαδάκια που ετοιμάζουν στη Θεσσαλονίκη και λέει με χιούμορ πως θα ζητήσει πνευματικά δικαιώματα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει την περιοδεία του στη βόρεια Ελλάδα και μέσα στο κλίμα των ημερών, ανέβασε βίντεο στο TikTok. Μετά το σοβαρό μήνυμα για τη ζώνη και στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, καθ’ οδόν για τα Γρεβενά ανέβασε ένα πιο χιουμοριστικό βίντεο, που έχει να κάνει με τα περιβόητα ντολμαδάκια.

Ο πρωθυπουργός λοιπόν ακούγεται να λέει στο βίντεο πως «Το πρωί είδα στην τηλεόραση, ότι στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζουν λαγάνα με ντολμαδάκια. Θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα».

@kyriakosmitsotakis_ #fyp #tiktokgreece ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα «ντολμαδάκι» είναι η απάντηση που είχε δώσει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στα παιδιά της Atraktos Kids, όταν τον ρώτησαν για το αγαπημένο του φαγητό.

Πολλές φορές και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης αστειεύεται με το θέμα αυτό. Σε μία ανάρτηση του Luben μάλιστα για το Καλάθι του Νοικοκυριού, το σάιτ των χιουμοριστικών βίντεο είχε ανεβάσει διάφορα προϊόντα που λείπουν, με τον ίδιο τον πρωθυπουργό να τους απαντά: «Ξεχάσατε τα ντολμαδάκια».