Ατύχημα 18χρονου στην Πάτρα: «Ήταν σε πανικό έπειτα από χρήση κάνναβης»

Newsroom
Ατύχημα 18χρονου στην Πάτρα: «Ήταν σε πανικό έπειτα από χρήση κάνναβης»
Οι νεαρές κοπέλες που ήταν μαζί με τον 19χρονος ο οποίος έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Πάτρα, κατέθεσαν ότι είχε κάνει χρήση κάνναβης.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τον σοβαρό τραυματισμού ενός 18χρονου, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής (24/2) έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Πάτρα. Οι δύο νεαρές κοπέλες που ήταν στην παρέα και συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, αφέθηκαν ελεύθερες μετά την κατάθεσή τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο κοπέλες φέρεται να δήλωσαν ότι ο νεαρός είχε κάνει χρήση κάνναβης και ήταν σε πανικό την ώρα που έπεσε από ύψος περίπου δέκα μέτρων στον περιβάλλοντα χώρο υδατοδεξαμένης με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του.

Από την έρευνα που έγινε στα δύο κορίτσια, βρέθηκε στην κατοχή τους μικροποσότητα κάνναβης και ένας τρίφτης, γεγονός που ενισχύει τον ισχυρισμό τους πως πρόκειται περί ατυχήματος. Οι δύο νεαρές αφέθηκαν ελεύθερες μετά από εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, τα δύο κορίτσια, που μένουν στην Ηλιούπολη Αττικής, φιλοξενούσαν στο δωμάτιό τους τον 18χρονο, επίσης από την ίδια περιοχή.

Ο νεαρός, που έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του. Μετά το συμβάν μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του και στη συνέχεια να τον μεταφέρουν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η αστυνομία ερευνά ακόμη τις συνθήκες πτώσης, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η οικογένειά του, και οι γονείς του πήγαν στην Πάτρα για να είναι δίπλα του.