Χαμός στο Dragon's Den με τον Πολ Ευμορφίδη: «Την κοπανάω, έφυγα, τέλος! Δεν θέλω κανόνες» (vid)

Newsroom
Χαμός στο Dragon's Den με τον Πολ Ευμορφίδη: «Την κοπανάω, έφυγα, τέλος! Δεν θέλω κανόνες» (vid)
Αποχώρησε εκνευρισμένος ο Πολ Ευμορφίδης από το Dragon's Den έπειτα από λεκτική διαμάχη με την έτερη επενδύτρια, Μαρία Χατζηστεφανή.

Επεισοδιακά εξελίχθηκε το Dragon's Den του ΑΝΤ1 το βράδυ της Παρασκευής (24/2). Ο ιδρυτής της COCO-MAT, Πολ Ευμορφίδης σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε απρόσμενα από το πλατό έπειτα από μια έντονη διαμάχη λεκτική με την έτερη επενδύτρια, Μαρία Χατζηστεφανή.

Τόσο η πρόεδρος της Rodial Group όσο και ο Πολ Ευμορφίδης εξέφρασαν το αρχικό του ενδιαφέρον για την ιδέα που τους παρουσίασε ο διαγωνιζόμενος σχετικά με παιχνίδι που θα υποστήριζε και την γραφή braille. Αμέσως, όμως, ο επενδυτής δήλωσε πως τελικά δεν θα καταθέσει πρόταση για αυτό και η Μαρία Χατζηστεφανή ήταν η μόνη που εξέφρασε την δική της πρόταση.

Όταν όμως ο διαγωνιζόμενος του Dragons’ Den δεν την δέχθηκε και αποχωρούσε από το πλατό του πρότζεκτ επενδύσεων του ΑΝΤ1, ο Πολ Ευμορφίδης έσπευσε να τον αγκαλιάσει. Μια κίνηση που παραξένεψε ιδιαίτερα την Μαρία Χατζηστεφανή μετά την βιαστική άρση του ενδιαφέροντος του. «Τι να πω, Πολ! Είχες βγει πριν από δέκα λεπτά και τώρα τελευταία στιγμή αγκαλιάζεστε; Τι πράγματα είναι αυτά;» αναφώνησε η επενδύτρια.

«Το ένα πράγμα είναι το συναίσθημα και το άλλο είναι η λογική. Εγώ είμαι λοιπόν παρορμητικός άνθρωπος, για να το ακούσετε όλοι και δουλεύω με το συναίσθημα» τόνισε ο Πολ Ευμορφίδης για να δηλώσει ο Χάρης Βαφειάς, με τη σειρά του, πως «τον κανόνα του παιχνιδιού όμως δεν τον έχω φτιάξει εγώ. Δεν μπορούμε να λέμε πρώτα εκτός και μετά εντός».

«Δεν θέλω κανόνες γιατί μπορώ και να φύγω! Την κοπανάω! Έφυγα! Τέλος! Δεν θέλω κανόνες, δεν μπαίνω σε κανόνες. Τέλος για σήμερα, θα τα πούμε άλλη φορά. Λοιπόν, άντε γεια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο επενδυτής του Dragons’ Den αποχωρώντας εξοργισμένος από το πλατό.