Λέων Γιοχάη: «Χάλασα 6 εκατομμύρια ευρώ και 6 χρόνια από τη ζωή μου για ένα «έξυπνο» κολάρο» (vid)

Newsroom
Λέων Γιοχάη: «Χάλασα 6 εκατομμύρια ευρώ και 6 χρόνια από τη ζωή μου για ένα «έξυπνο» κολάρο» (vid)
Πόσα εκατομμύρια του κόστισε η ιδέα που είχε για ένα κολάρο σκύλων με αισθητήρα ονόματι Kyon tracker;

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (22/2) ήταν ο Λέων Γιοχάη. Ο επιτυχημένος επενδυτής και ένας από τους πέντε «Dragons» του Dragons’ Den μίλησε για την επαγγελματική του πορεία και αποκάλυψε ποιο ήταν το πιο αποτυχημένο του project.

«Πήρα το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει. Ήταν ένα κολάρο για σκύλους που είχε 12 αισθητήρες πάνω και μπορούσε να καταλάβει τι θέλει ο σκύλος», είπε.

Και πρόσθεσε: «Είχα κάποια προβλήματα που δεν μπορούσα να λύσω. Όταν άνοιγε καταστρέφονταν κάποιες οθόνες. Ήθελε άλλα δύο χρόνια για να γίνει σωστά».

Ο Λέων Γιοχάη αποκάλυψε ότι για να φτιάξει το «έξυπνο» κολάρο χάλασε 6 εκατομμύρια ευρώ και 6 χρόνια από τη ζωή του, ενώ παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος του που δεν ήταν από πάνω όσο έπρεπε.

«Για να φτιάξω το κολάρο χάλασα 6 εκατομμύρια ευρώ και 6 χρόνια από τη ζωή μου που έζησα στην Κίνα. “Κάηκα”. Το λάθος που έκανα είναι ότι δεν ήμουν από πάνω όσο έπρεπε. Ήταν project ζωής, αλλά “κάηκα” και το άφησα στην άκρη», εξομολογήθηκε.

Τέλος, εξέφρασε την πίστη του πως κάποια στιγμή το κολάρο θα κυκλοφορήσει στην αγορά. «Έμαθα πολλά πράγματα για μένα γιατί κατάλαβα τα εσωτερικά μου θέματα. Δεν κοιτούσα τις λεπτομέρειες που δεν δούλευαν και περίμενα την τύχη. Ήταν 20-30 χρόνια μπροστά, πιστεύω ότι θα βγει κάποτε. Έπρεπε να επενδύσω τα τριπλάσια».

Ένα απόσπασμα από την χθεσινή εκπομπή: