Ταυτοποιήθηκαν οι 4 από τους 7 της συμμορίας που άνοιξε πυρ σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία

Newsroom
Ταυτοποιήθηκαν οι 4 από τους 7 της συμμορίας που άνοιξε πυρ σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία
Οι πυροβολισμοί στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας, φαίνεται να σημειώθηκαν μετά από συμπλοκή της συμμορίας με άλλα τρία άτομα.

Tαυτοποιήθηκαν οι τέσσερις από τους επτά που συμμετείχαν στη συμπλοκή σε καφετέρια της Νέας Ιωνίας που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 37χρονου, σύμφωνα με το Reader.gr.

Πρόκειται για ποινικούς οι οποίοι είναι γνώριμοι στις Αρχές οι οποίοι καβγάδισαν άγρια μέσα στην καφετέρια και ένας εξ αυτών πήρε τη ζωή από τον ανυποψίαστο θαμώνα που είχε πάει για να παρακολουθήσει αγώνα ποδοσφαίρου.

Πρόκειται για έναν 37χρονο άνδρα, αλβανικής υπηκοότητας, που εργαζόταν στην περιοχή ως υδραυλικός και απλά βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο, η συμμορία που σκόρπισε τον τρόμο στη Νέα Ιωνία αποτελείται από 10-11 άτομα, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη νύχτα σε υποθέσεις εκβιάσεων, διακίνησης ναρκωτικών και σωματεμπορίας. Στη συμπλοκή που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 37χρονου συμμετείχαν οι επτά.

Η περιοχή δράσης τους είναι το κέντρο της Αθήνας, κοντά στον σταθμό Λαρίσης, ενώ έδρα τους είναι ένα κλαμπ στα Σεπόλια, από το οποίο μάλιστα η συμμορία έχει πάρει και το όνομά της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συμμορία των σκληρών κακοποιών έχει διασυνδέσεις με ποινικούς εντός των φυλακών, ενώ φαίνεται να λειτουργούν και σαν «σωματοφύλακες» γνωστών τράπερς, με εμπλοκές σε περιστατικά ξυλοδαρμών.

Οι πυροβολισμοί στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας, φαίνεται να σημειώθηκαν μετά από συμπλοκή της συμμορίας με άλλα τρία άτομα, με τους οποίους υπήρχε προστριβή για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Η υπόθεση απασχολεί έντονα την ΕΛ.ΑΣ και τα τμήματα οργανωμένου εγκλήματος αλλά και εκβιαστών.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της συμμορίας, ενώ στην περιοχή του Γκύζη εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες των πυροβολισμών με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 37χρονος υδραυλικός. Το αυτοκίνητο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, οι δράστες που εμπλέκονται στο αιματηρό επεισόδιο στη Νέα Ιωνία φέρεται να έχουν συλληφθεί ξανά. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι Αλβανοί που άρχισαν να πυροβολούν φαίνεται ότι δεν είχαν πρόθεση να ανοίξουν πυρ. Και αυτό φαίνεται να προκύπτει από το γεγονός ότι διέφυγαν άρον άρον από το σημείο, αφήνοντας μάλιστα πίσω τους ένα από τα πολυτελή αυτοκίνητα με τα οποία είχαν φτάσει στο σημείο.

Το συγκεκριμένο τζιπ αλλά και τα δύο ακόμη που χρησιμοποίησαν οι 7 Αλβανοί, όπως και τα άλλα δύο, είχαν ενοικιαστεί από εταιρεία. Οι αστυνομικοί, εξετάζοντας τα ονόματα που άφησαν οι δράστες για την ενοικίασή τους κατέληξαν στο ότι δεν πρόκειται για αυτούς, με αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους να συνεχίζονται.