Σπα στην Ιταλία έχει προκαλέσει σάλο στο TikTok: Περιλαμβάνει 3D καταιγίδες, κεραυνούς και θύελλες (vid)

Newsroom
Σπα στην Ιταλία έχει προκαλέσει σάλο στο TikTok: Περιλαμβάνει 3D καταιγίδες, κεραυνούς και θύελλες (vid)
Ένα ιταλικό σπα προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες του...

Τα σπα είναι συνήθως ήσυχοι χώροι, αλλά ένα ιταλικό καταφύγιο ευεξίας ανατρέπει αυτή την αντίληψη στο κεφάλι - και έχει κάνει θραύση στο TikTok.

Το σπα QC Termemilano στο Μιλάνο διαθέτει μια κινηματογραφική αίθουσα πισίνας που προσομοιώνει μια καταιγίδα, με δραματικά εφέ.

Όταν οι Βρετανοί bloggers Henry Purchase και Robyn Miller δημοσίευσαν ένα βίντεο της περίεργης καθηλωτικής εμπειρίας στο TikTok, έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας μέχρι σήμερα πέντε εκατομμύρια likes.

Στο κλιπ, που γυρίστηκε από τον Robyn, ο Henry φαίνεται μαζί με άλλους λουόμενους να βυθίζονται στην πισίνα, καθώς ένα σύστημα καταιονισμού τους περιλούζει με νερό για να προσομοιάζει καταρρακτώδη βροχή και οι κεραυνοί και τα σύννεφα καταιγίδας γεμίζουν τις οθόνες που βρίσκονται στους τοίχους.

Πολλοί χρήστες επέμειναν ότι θέλουν να δοκιμάσουν οι ίδιοι την προσομοίωση καταιγίδας, δηλώνοντας ότι ο ήχος της βροχής που βρέχει "χαλαρώνει", ενώ άλλοι ήταν λιγότερο ενθουσιώδεις.

Το σπα, το οποίο στεγάζεται σε ένα συγκρότημα Art Nouveau στην καρδιά της ιταλικής πόλης, διαθέτει επίσης σάουνες, υδρομασάζ, αίθουσα με καταρράκτη και εξωτερική πισίνα.