Προκαταρκτική εξέταση για την άγρια επίθεση μεταξύ ανηλίκων σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη

Newsroom
Προκαταρκτική εξέταση για την άγρια επίθεση μεταξύ ανηλίκων σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη
Προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία για την επίθεση σε βάρος τριών ανηλίκων μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για το σχολικό πρωτάθλημα.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το πρόσφατο επεισόδιο μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για το σχολικό πρωτάθλημα, σε δημοτικό γήπεδο της Πυλαίας, όπου νεαροί επιτέθηκαν με ξύλινα αντικείμενα σε βάρος τριών ανηλίκων, με συνέπεια να τραυματιστεί στο κεφάλι ένας 15χρονος και να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία προς το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας - Χορτιάτη, ζητείται να επισυναφθούν στη δικογραφία για το επεισόδιο ο ιατρικός φάκελος και η ιατροδικαστική έκθεση αναφορικά με τα τραύματα που υπέστη ο 15χρονος, προκειμένου, στη συνέχεια, να αξιολογηθούν και να αποδοθούν οι προβλεπόμενες ποινικές ευθύνες.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 17χρονος, αλβανικής καταγωγής, που αφέθηκε ελεύθερος ενόψει της ποινικής έρευνας που διεξάγεται. Στο πλαίσιο της ίδιας προκαταρκτικής, οι αστυνομικοί εντέλλονται να συνεχίσουν τις έρευνες για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων προσώπων που συμμετείχαν στην επίθεση.