Δίκη Πισπιρίγκου: Ο Κούγιας έκανε μήνυση στον Δασκαλάκη

Newsroom
Δίκη Πισπιρίγκου: Ο Κούγιας έκανε μήνυση στον Δασκαλάκη
Η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω του Αλέξη Κούγια πέρασε στην αντεπίθεση

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση θανάτου της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης , ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση σε βάρος του Μάνου Δασκαλάκη.

Ο συνήγορος υπεράσπισης χαρακτήρισε το Μάνο Δασκαλάκη εντελώς αναξιόπιστο μάρτυρα επισημαίνοντας πως ανάλογα με την περίοδο και τις συνθήκες που εξεταζόταν, έλεγε διαφορετικά πράγματα.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας ανέφερε στη σχετική τοποθέτηση του: «Ο κ. Δασκαλάκης είναι ένα εντελώς αναξιόπιστο πρόσωπο, το οποίο ανάλογα με την περίοδο και τις συνθήκες που εξεταζόταν, έλεγε διαφορετικά πράγματα. Καταθέτω δικόγραφο που έχει χαρακτήρα μηνύσεως. Όπως προέκυψε από τη διαδικασία η κατάθεση του Δασκαλακη ήταν ψευδής. Υιοθέτησε το βούλευμα και η δήλωση του αυτή είναι ψευδής. Στο 16-9 υπόμνημα του χαρακτηρίζει έωλο επιστημονικά το συμπέρασμα της ψυχολόγου κ. Σαββόγλου. Άρα είναι ψευδής η δήλωση του ότι υιοθετεί το βούλευμα στο σύνολό του, που στηρίζεται στην έκθεση της κ. Σαββογλου και αποδίδει κίνητρο στην κατηγορούμενη».