«Πλακώθηκαν» Στάθης-Μαριαλένα στο Survivor: «Μου κάνεις επίθεση, μάλλον είμαι σ' άλλο ριάλιτι» (vid)

Newsroom
«Πλακώθηκαν» Στάθης-Μαριαλένα στο Survivor: «Μου κάνεις επίθεση, μάλλον είμαι σ' άλλο ριάλιτι» (vid)
Ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στους δυο παίκτες του Survivor μετά τη νίκη των μπλε.

Τσακώθηκαν ο Στάθης Σχίζας και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μετά το τέλος του αγωνίσματος στο Survivor All Star.

Συγκεκριμένα, αφού η μπλε πήρε το έπαθλο, με την σημαντική δική συμβολή και νίκη της Μαριαλένας στο αγώνισμα, ήθελε να μιλήσει για κάτι που είχε γίνει νωρίτερα.

«Είμαι πολύ περήφανη και χαρούμενη που είμαι σ' αυτή την μπλε ομάδα. Θα μιλάμε με πράξεις από εδώ και στο εξής. Θέλω να πω και κάτι άλλο που έγινε πριν τον αγώνα απλά δεν ήθελα να δώσω έκταση, κάτι που είπε ο Στάθης για εμένα. Που ανέφερε το όνομά μου. Θέλω να του πω ότι πέρασα ψυχολογική φάση που ήρθε και στο αγωνιστικό κομμάτι. Ψηφίστηκα από την ομάδα μου αλλά από τότε έχω φέρει έξι νίκες, απλά το λέω επειδή αναφέρθηκε το όνομά μου και ξεκαθαρίζω την κατάσταση. Από τότε που ψηφίστηκα. Θέλω να πω ότι έχω δώσει πόντους στην ομάδα μου. Ξεκαθαρίζω την κατάσταση», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Από τη μέρα που μπήκαμε ή τώρα πρόσφατα; Είμαι σε άλλο ριάλιτι, συγγνώμη. Δεν μετράω τις νίκες σου, βλέπω κάτι άλλο εγώ. Είχα άλλη εικόνα για την Μαριαλένα, δεν κρατάω τα στατιστικά της. Εγώ το είπα σαν παράδειγμα για σένα και τον Κωνσταντίνο. Εσύ μου κάνεις επίθεση τώρα. Νικήσαμε, φουσκώσαμε, έφερα και το δέκα. Έτσι το βλέπω εγώ. Έχεις μεγαλύτερη χαρά από όσο θα έπρεπε. Είναι το πρώτο σου δέκα, καταλαβαίνω. Είναι μεγάλη η χαρά σας, μάλλον δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε. Καταλαβαίνω επειδή είμαστε συνηθισμένοι στις νίκες. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, το θέμα είναι η διάρκεια», απάντησε ο Στάθης Σχίζας.