Youtuber έχασε το κανάλι της όταν εμφανίστηκε να πατάει με το αμάξι της ένα σκύλο (vid)

Newsroom
 Youtuber έχασε το κανάλι της όταν εμφανίστηκε να πατάει με το αμάξι της ένα σκύλο (vid)
Ένα τρομακτικό ατύχημα καταγράφηκε στην κάμερα, όταν μια δημιουργός περιεχομένου εμφανίστηκε να πατάει με το αμάξι της ένα σκύλο.

Μια streamer του Twitch αποκλείστηκε από την πλατφόρμα επειδή εμφανίστηκε να πατάει έναν σκύλο, αφού αποσπάστηκε από το τηλέφωνό της ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της.

Στις 17 Φεβρουαρίου, η Πολωνή streamer «Sidneuke» έκανε streaming από το αυτοκίνητό της και συνομιλούσε με τους followers της όταν κοίταξε για λίγο το τηλέφωνό της.

Σε αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο φαίνεται να χτυπάει κάτι και ακούγεται ένα μικρό ουρλιαχτό. Η κοπέλα αμέσως ταράχτηκε, σταμάτησε το αυτοκίνητο και βγήκε έξω για να ελέγξει, αν το σκυλί που χτύπησε είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Πλάνα από το περιστατικό έχουν από τότε κοινοποιηθεί στο Reddit και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Λίγο μετά από το περιστατικό η κοπέλα έλαβε email από τον οργανισμό, όπου την ενημέρωνε πως θα της έκλεινε το κανάλι. Πιο συγκεκριμένα, το μήνυμα έγραφε: «Αυτό το κανάλι δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο λόγω παραβίασης των κοινοτικών κατευθυντήριων γραμμών ή των όρων χρήσης του Twitch». Δεν είναι ξεκάθαρο αν η απαγόρευση είναι μόνιμη ή όχι.