Πατέρας Καρολάιν για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Όσοι δολοφονούν τις γυναίκες τους κατατάσσονται με τους παιδεραστές (vid)

Newsroom
Πατέρας Καρολάιν για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Όσοι δολοφονούν τις γυναίκες τους κατατάσσονται με τους παιδεραστές (vid)
Ο πατέρας της Καρολάιν, μίλησε για την έναρξη της δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σε δεύτερο βαθμό.

Για τις 28 Μαρτίου διακόπηκε η δίκη του 34χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καταδικασμένου σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών για το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που ξεκίνησε σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς με δηλώσεις του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι απολύτως απεχθές ο δολοφόνος της κόρης μου να προσπαθήσει να μειώσει την ποινή του, λόγω της καλής του συμπεριφοράς. Το έγκλημα αυτό της γυναικοκτονίας είναι ένα ειδεχθές έγκλημα που πρέπει να αξίζει ιδιαίτερα σκληρή τιμωρία. Κατά τη γνώμη μου οι άνδρες που σκοτώνουν τις γυναίκες τους για οποιονδήποτε λόγο είναι οι πιο χαμηλοί από τους χαμηλούς, κατατάσσονται παράλληλα με τους παιδεραστές».

Και συμπλήρωσε: «Νομίζω είναι μια θλιβερή ημέρα για τις γυναίκες της Ελλάδας, όταν ο δολοφόνος μιας ανυπεράσπιστης γυναίκας που κοιμόταν με το παιδί της, θα εκτίσει κάτι λιγότερο από την πλήρη ποινή της φυλάκισής του. Ο άνδρας αυτό είναι κάτω από την περιφρόνηση».