Ένταση στην εκπομπή της Χρηστίδου: «Υπάρχουν ανώμαλοι όπως ο πελάτης σας, που πηγαίνουν με παιδί» (vid)

Newsroom
Ένταση στην εκπομπή της Χρηστίδου: «Υπάρχουν ανώμαλοι όπως ο πελάτης σας, που πηγαίνουν με παιδί» (vid)
O Νίκος Συρίγος αντέδρασε σε όσα ανέφερε η κυρία Κουρτέση, η δικηγόρος του Ηλία Μίχου.

Ένταση προκλήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής του Mega «Χαμογέλα και Πάλι», όταν ο συνεργάτης της Χρηστίδου, Νίκος Συρίγος, θέλησε να πάρει θέση απέναντι σε όσα υποστηρίζει η δικηγόρος του Ηλία Μίχου, Μαρία Κουρτέση.

«Αυτή η υπόθεση είναι θλιβερή, είναι πρωτοφανής για την ελληνική κοινωνία και τα δικανικά χρονικά. Δεν έχει ξαναέρθει τέτοια υπόθεση στην ελληνική δικαιοσύνη. Η ανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί για την εμπλοκή του 54χρονου για τη περίπτωση μαστροπείας», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Κουρτέση.

«Δεν τίθεται ζήτημα εάν αμφισβητείται ευθέως αυτό που κατέθεσε το παιδί, αλλά το πως διασταυρώνεται αποδεικτικά αυτό το οποίο λέει. Το θέμα είναι ότι επειδή από μόνη της μία κατάθεση είναι ελλιπές αποδεικτικό μέσο και θα πρέπει να διασταυρωθούν οι καταθέσεις του παιδιού», τόνισε στη συνέχεια.

Eτοιμάζονται έξι εντάλματα σύλληψης. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν ταυτοποιηθεί είναι ένας οδοντίατρος και ένας ιδιοκτήτης καταστήματος, οι οποίοι κινούνταν στη γειτονιά της 12χρονης, σύμφωνα με το Mega.

«Αυτό το οποίο ισχυρίζεται είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με τη μαστροπεία. Έχει παραδεχτεί αυτό που έχει παραδεχτεί (σ.σ.: την πράξη της ασέλγειας) και από εκεί και πέρα, τις λοιπές κατηγορίες δεν τις αποδέχεται. Δεν έχει αποδειχτεί η εμπλοκή του στη μαστροπεία. Θα πρέπει να βρεθεί ένα μήνυμα, μία επαφή, να βρούμε ένα συνοδό αποδεικτικό στοιχείο. Δεν υπάρχει», σημειώνει η δικηγόρος του Ηλία Μίχου.

«Εδώ μιλάμε ότι αυτός ο άνθρωπος είχε γυναίκα και 5 παιδιά. Αυτά συμβαίνουν δίπλα μας, το αντιλαμβάνεστε;» σχολίασε από την πλευρά της η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ανώμαλοι είναι όλοι σε αυτή την ιστορία, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Όλοι όσοι έχουν πάει με αυτό το παιδί είναι ανώμαλοι, γιατί βιάζουν ένα κοριτσάκι 12 χρονών» ανέφερε παίρνοντας τον λόγο ο Νίκος Συρίγος.

Στη συνέχεια o Νίκος Συρίγος, αντιδρώντας σε όσα ανέφερε η κυρία Κουρτέση, της απάντησε:

«Το ότι αναρωτιόμαστε τι έκαναν οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, δεν βγάζει λάδι τον πελάτη σας. Θα τρελαθούμε με αυτά που ακούμε. Ο Μίχος έχει κάνει κακό σε αυτό το κορίτσι. Το πιο φοβερό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι υπάρχουν ανώμαλοι όπως ο πελάτης σας, που πηγαίνουν με ένα παιδί 12 χρονών. Το θεωρούν ότι είναι οκ και στέλνουν φωτογραφίες στους φίλους τους!».

«Προφανώς και είμαστε αγανακτισμένοι. Ένα 12χρονο κορίτσι έχει περάσει από πάνω της όλη η Αθήνα!», κατέληξε.