Κινεζική πόλη κατασκεύασε αυτοκινητόδρομο γύρω από ένα μικροσκοπικό σπίτι: O ιδιοκτήτης αρνούνταν να μετακομίσει (vid)

Newsroom
Κινεζική πόλη κατασκεύασε αυτοκινητόδρομο γύρω από ένα μικροσκοπικό σπίτι: O ιδιοκτήτης αρνούνταν να μετακομίσει (vid)
Μια μεγάλη κινεζική πόλη έχτισε μια ολόκληρη γέφυρα αυτοκινητόδρομου γύρω από ένα μικροσκοπικό σπίτι, αφού ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε να μετακομίσει.

Μια αρκετά πεισματάρα και επίμονη γυναίκα στη Κίνα αρνήθηκε να καταστρέψουν το σπίτι του, ώστε να χτιστεί αυτοκινητόδρομος. Έτσι η κατασκευή δημιουργήθηκε με αυτό το τρόπο και το σπίτι του βρίσκεται ακριβώς πάνω στη μέση του δρόμου.

Αυτό το κτίριο, που βρίσκεται στην πόλη Guangzhou, είναι γνωστό ως «σπίτι με καρφιά», καθώς ο ιδιοκτήτης του απέρριψε την αποζημίωση από έναν εργολάβο για την κατεδάφισή του. Δυστυχώς για την ιδιοκτήτρια, η θέα είναι τώρα δύο πτέρυγες της γέφυρας Haizhuyong, η οποία άνοιξε το 2020.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Guangdong, το μονώροφο σπίτι περιέχει ένα διαμέρισμα 40 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται σε ένα λάκκο στη μέση της κυκλοφοριακής σύνδεσης τεσσάρων λωρίδων.

Η ιδιοκτήτρια, γνωστή μόνο με το επώνυμό της Liang, δήλωσε ότι δεν συμφώνησε να μετακομίσει επειδή η κυβέρνηση δεν της είχε προσφέρει ένα ακίνητο αντικατάστασης σε ιδανική τοποθεσία.

Είπε επίσης ότι ήταν περισσότερο από ευτυχής να αντιμετωπίσει τις συνέπειες και δεν την ένοιαζε τι σκέφτονταν οι άλλοι άνθρωποι γι' αυτήν. Η Liang δήλωσε στη MailOnline: «Νομίζετε ότι αυτό το περιβάλλον είναι φτωχό, αλλά εγώ αισθάνομαι ότι είναι ήσυχο, απελευθερωτικό, ευχάριστο και άνετο».