Νίκος Παπαδόπουλος: «Αποτελεί τεράστια τιμή για μένα να είμαι υποψήφιος με το ΚΚΕ» (vid)

Newsroom
Νίκος Παπαδόπουλος: «Αποτελεί τεράστια τιμή για μένα να είμαι υποψήφιος με το ΚΚΕ» (vid)
Στην εκπομπή ACTION Τώρα μίλησε ο Νίκος Παπαδόπουλος, τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα κατέβει υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

«Δεν μπορώ να βλέπω νέους ανθρώπους να ζουν μέσα στην ανασφάλεια και που δεν μπορούν να οραματίζονται, δεν μπορώ να βλέπω ο αθλητισμός να υποβαθμίζεται, οπότε έπρεπε κι εγώ να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, να βγω μπροστά ώστε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο» ανέφερε ο Νίκος Παπαδόπουλος, τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ΚΚΕ, μιλώντας στην εκπομπή «Action Τώρα» του «Action 24».

Υπογράμμισε ότι «αποτελεί τεράστια τιμή για εμένα που το ΚΚΕ αποφάσισε να κατέβω υποψήφιος στο Νομό Ηλείας μαζί του» καθώς είναι το μόνο που παλεύει για τα δικαιώματα του λαού και δεν μπορεί να υπάρξει καμία αλλαγή προς το καλύτερο χωρίς το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Όσο για την αντίδραση των συμπαικτών του στο άκουσμα της είδησης ότι θα είναι υποψήφιος με το ΚΚΕ στις εκλογές, ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης απάντησε χαρακτηριστικά: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο. Τους έκανε μεγάλη εντύπωση, ωστόσο, ειδικότερα στο χώρο του ποδοσφαίρου που έχω επαφή και με άλλα παιδιά και εκτός ομάδας τους έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση. Από εκεί και πέρα δημιουργούνται ερωτήματα στους συμπαίκτες μου και προσπαθούμε να τα συζητάμε».