Ελάφι έσπασε παράθυρο και μπούκαρε σε τάξη σχολείου στις ΗΠΑ (vid)

Newsroom
Ελάφι έσπασε παράθυρο και μπούκαρε σε τάξη σχολείου στις ΗΠΑ (vid)
Το βίντεο με ένα ελάφι να σπάει ένα παράθυρο και να μπουκάρει σε μια αίθουσα διδασκαλίας σε σχολείο των ΗΠΑ έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ένα βίντεο με ένα ελάφι να μπουκάρει μέσα από το παράθυρο σε μια άδεια αίθουσα διδασκαλίας σε ένα δημοτικό σχολείο των ΗΠΑ έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Το βίντεο δείχνει το ελάφι να πηδάει μέσα στην αίθουσα και στη συνέχεια να περιφέρεται. Καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του σχολείου και αργότερα μοιράστηκε στο διαδίκτυο.

Το δημοτικό σχολείο Evergreen Elementary School με έδρα την Αλαμπάμα ανέβασε το βίντεο στην επίσημη σελίδα του στο Facebook. Μαζί με το βίντεο, μοιράστηκαν επίσης μια λεπτομερή περιγραφή του περιστατικού.«Είχαμε έναν απροσδόκητο εισβολέα αυτό το Σαββατοκύριακο που αναμφίβολα ήθελε να δει όλα τα πράγματα που συμβαίνουν στο σχολείο μας», έγραψαν.

«Έμεινε για μερικές ώρες και στη συνέχεια αποφάσισε να φύγει. Πάλεψε για λίγα λεπτά μαθαίνοντας πώς να περπατάει στα κερωμένα πατώματά μας. Μόλις εγκλιματίστηκε με το νέο περιβάλλον, πήδηξε από το παράθυρο τόσο γρήγορα όσο μπήκε. Χαρήκαμε που είδαμε ότι το ελάφι δεν τραυματίστηκε», συμπλήρωσαν.

Το βίντεο αναρτήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Από τότε που κοινοποιήθηκε, το βίντεο έχει συγκεντρώσει σχεδόν 6.300 προβολές. Η ανάρτηση έχει λάβει επιπλέον σχεδόν 100 likes. Ο κόσμος ανάρτησε διάφορα σχόλια αντιδρώντας στο βίντεο.