Καταγγελίες για σεξισμό στο MasterChef: Οι κριτές βάζουν μηδέν στα πιάτα (vid)

Newsroom
Καταγγελίες για σεξισμό στο MasterChef: Οι κριτές βάζουν μηδέν στα πιάτα (vid)
Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 7 θα παρακολουθήσουμε μια δοκιμασία γεμάτη ένταση. Οι κριτές «μαυρίζουν» τα πιάτα.

Οι παίκτες του MasterChef 2023 συνεχίζουν την πορεία τους για την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Η δοκιμασία αποχώρησης στο επεισόδιο της Τετάρτης (15/02) του MasterChef 7 δυσκόλεψε αρκετά τους διαγωνιζόμενους. Προσπάθησαν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να αντιμετωπίσουν τα απρόοπτα που συνέβησαν στην κουζίνα. Άλλωστε, η δοκιμασία αυτή απαιτεί, εκτός από μεθοδικότητα και μαγειρική αντίληψη, ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Ο παίκτης με το χειρότερο πιάτο ήταν ο Μότο Μότο ή αλλιώς ο Νίκος! Οι κριτές βαθμολόγησαν το πιάτο του με 4/10 ο Σωτήρης Κοντιζάς, με 4/10 ο Πάνος Ιωαννίδης και με 5/10 ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Όπως του είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς η πεσκανδρίτσα του ήταν ωμή!

Έτσι, ο Μότο Μότο θα έπρεπε να διαγωνιστεί με τον εισβολέα.

MasterChef: Χάος και μεγάλη ένταση στο αποψινό επεισόδιο

Την Πέμπτη 16/2 και στο 18ο επεισόδιο του MasterChef θα παρακολουθήσουμε μία ανατρεπτική ομαδική δοκιμασία που θα πιάσει τους διαγωνιζόμενους εξαπίνης! Παίκτριες του διαγωνισμού καταγγέλλουν πως ο Ηλίας δεν θέλει γυναίκες στην ομάδα του, τονίζοντας πως ο παίκτης θεωρεί ότι «οι γυναίκες δεν έχουν θέση στην κουζίνα».

Οι κριτές από την άλλη μοιάζουν ιδιαιτέρως απογοητευμένοι, μοιράζοντας μηδενικά στις προσπάθειες των δύο ομάδων. Πώς θα διαχειριστεί τα πλεονεκτήματά του ο Ηλίας; Πώς θα χωριστούν οι ομάδες;