Ολυμπιονίκης έγινε viral δείχνοντας τις παρενέργεργειες που του άφησε θανατηφόρα λοίμωξη (vid)

Newsroom
Ολυμπιονίκης έγινε viral δείχνοντας τις παρενέργεργειες που του άφησε θανατηφόρα λοίμωξη (vid)
Ο Ολυμπιονίκης και πρώην παίκτης του NFL Lawrence Okoye έγινε viral στο TikTok, αφού έδειξε τις παρενέργεργειες που του άφησε θανατηφόρα λοίμωξη.

Ο Ολυμπιονίκης και πρώην παίκτης του NFL Lawrence Okoye έγινε viral στο TikTok, αφού έδειξε τις παρενέργεργειες που του άφησε θανατηφόρα λοίμωξη. Ο Βρετανός Ολυμπιονίκης και πρώην αμυντικός του NFL άφησε τους θεατές τρομοκρατημένους αφού μοιράστηκε ένα βίντεο με το δέρμα στα πόδια του, το οποίο έβγαζε λακκούβες όταν το πίεζε..

«ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑ», έγραψε στο κλιπ των 20 δευτερολέπτων, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 8,5 εκατομμύρια προβολές.

@fullheartedpush Can’t say I didn’t warn you! 😩 #disgusting ♬ original sound - Lawrence Okoye

«Μοιάζει με ένα κανονικό πόδι, σωστά; Δείτε αυτό», είπε ο Λόρενς, πριν χρησιμοποιήσει τον αντίχειρά του για να πιέσει το δέρμα του στο κάτω μέρος του δεξιού του ποδιού. Όταν πίεσε τον αντίχειρά του στο πόδι του, το δέρμα εμφανώς πιέστηκε και απέκτησε μια λακούβα για αρκετά δευτερόλεπτα. «Είναι σαν να είμαι φτιαγμένος από πλαστελίνη», είπε ο TikToker.

«Γεια σου, δες το γιατρό σου το συντομότερο δυνατό, έλεγξε τα νεφρά και το συκώτι σου, μην χάνεις καν χρόνο, τρέξε», έγραψε ένας στα σχόλια.

Κάποιοι χρήστες έσπευσαν να κάνουν διάγνωση, εικάζοντας πως η αιτία πίσω από αυτό το φαινόμενο είναι η κατακράτηση υγρών. Σε ένα επόμενο βίντεο στο TikTok, ο 31χρονος αποκάλυψε ότι είχε μια δερματική λοίμωξη.