Ράδιο Αρβύλα: Ο ροκ σταρ δήμαρχος Καμπόσος και το TikTok της κυβέρνησης

Newsroom
Ράδιο Αρβύλα: Ο ροκ σταρ δήμαρχος Καμπόσος και το TikTok της κυβέρνησης
Από το top 10 των «Ράδιο Αρβύλα» δεν θα μπορούσε να λείπει η διαδραστική ομιλία του δημάρχου Αργους - Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξής του - Ασχολίαστες δεν άφησαν και τις αναρτήσεις του πρωθυπουργού και υπουργών στο TikTok.

Γέλιο μέχρι δακρύων σκόρπισαν για ακόμη μία φορά οι «Ράδιο Αβρύλα», οι οποίοι και στην εκπομπή το βράδυ της Τετάρτης (15/2) σχολίασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την επικαιρότητα.

Από το top 10 τους δεν θα μπορούσε να λείπει η διαδραστική ομιλία του δημάρχου Αργους - Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξής του «Αλλαγή Πορείας» την προπερασμένη Δευτέρα.

Ο δήμαρχος βρέθηκε στο στόχαστρο της σάτιρας των Ράδιο Αρβύλα, και ο Αντώνης Κανάκης συνέκρινε τον Δημήτρη Καμπόσο με τον γνωστό τραγουδιστή των Queen Freddie Mercury ως προς το διάλογο που άνοιγε στις συναυλίες του με το κοινό.

«Τις ομιλίες του τις χειριζεται διαφορετικά, σαν τους μεγάλους ροκ σταρ, όπως έκανε και ο Φρέντι Μέρκιουρι, έτσι κάνει και αυτός» είπε ο Αντώνης Κανάκης και... έπεσε το βίντεο!

Ασχολίαστες ωστόσο δεν άφησαν και τις αναρτήσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και υπουργών της Νέας Δημοκρατίας στο TikTok.