Ο τελευταίος άνθρωπος στον «πιο μοναχικό δρόμο» της Βρετανίας ξόδεψε 2.000 λίρες για να διακοσμήσει διαμέρισμά του (vid)

Newsroom
Ο τελευταίος άνθρωπος στον «πιο μοναχικό δρόμο» της Βρετανίας ξόδεψε 2.000 λίρες για να διακοσμήσει διαμέρισμά του (vid)
Ο τελευταίος άνθρωπος που ζει στον «πιο μοναχικό δρόμο της Βρετανίας» δηλώνει ότι δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει, παρόλο που όλοι οι γείτονές του το έχουν κάνει.

Ο Nick Wisniewski, 67 ετών, ζει στο Stanhope Place στο Wishaw του North Lanarkshire, στην Αγγλία, εδώ και 22 χρόνια και δεν θέλει να μετακομίσει. Παρ' όλα αυτά, το δικαστήριο του προσέφερε 35.000 λίρες, αν συμφωνήσει να εγκαταλείψει το διαμέρισμά του, ώστε να μπορέσει να αξιοποιηθεί η περιοχή.

Ολόκληρη η περιοχή, η οποία αποτελείται από οκτώ πολυκατοικίες και άλλα σπίτια, πρόκειται να κατεδαφιστεί, αλλά ο Nick λέει ότι πρόσφατα ξόδεψε 2.000 λίρες για την διακόσμηση του σπιτιού του και ως εκ τούτου, δεν είναι διατεθειμένος να φύγει.

Κοντά στο σπίτι του Nick υπάρχουν 128 διαμερίσματα που είναι τώρα άδεια, ενώ οι υπόλοιποι από τους 200 κατοίκους έφυγαν πριν από ένα χρόνο. Αλλά ο Nick λέει ότι δεν έχει ακούσει τίποτα από το δικαστήριο από τον Νοέμβριο του 2021.

Η περιοχή έχει απλώς αφεθεί στην τύχη της, με τον Nick να παραδέχεται ακόμη και ότι ορισμένα σημεία της είναι ένα αξιοπερίεργο θέαμα. Δεν υπάρχει κανείς που να καθαρίζει την περιοχή και τα φώτα έχουν σβήσει στους περισσότερους από τους άλλους ορόφους.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να μετακομίσει. Ο συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος Nick εξήγησε: «Έβαψα όλο το διαμέρισμα και έκανα κάποιες ταπετσαρίες στο χωλ και στο σαλόνι. Έβαλα ξύλινες επενδύσεις στο χωλ, φαίνεται πολύ ωραίο».

«Έπρεπε να πάρω και μια νέα κουζίνα, οπότε συνολικά νομίζω ότι μου κόστισε μεταξύ 1.500 και 2.000 λιρών. Δεν ανησυχώ για το αν θα ξοδέψω χρήματα για το διαμέρισμα, επειδή πιστεύω ότι θα μείνω εδώ για αρκετό καιρό, δεν έχω ακούσει ακόμη τίποτα από το συμβούλιο» συμπλήρωσε.