«Γυμναστηριακός» έσπασε την μύτη του καθώς πόζαρε μπροστά από καθρέφτη (vid)

Newsroom
«Γυμναστηριακός» έσπασε την μύτη του καθώς πόζαρε μπροστά από καθρέφτη (vid)
Ένας TikToker έγινε viral αφού λιποθύμησε στο γυμναστήριό την ώρα που πόζαρε μπροστά από τον καθρέφτη. Ως αποτέλεσμα έπεσε με το πρόσωπο σε ένα καθρέφτη και έσπασε την μύτη του.

Το TikTok είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα για τους λάτρεις του γυμναστηρίου που δημοσιεύουν την πρόοδό τους, μοιράζονται τις ρουτίνες άσκησής τους και συζητούν ακόμη και σχέδια διατροφής με άλλους λάτρεις της γυμναστικής.

Ωστόσο ο δρόμος για την δημιουργία ενός υγιούς σώματος δεν είναι εύκολος και σίγουρα υπάρχουν αποτυχίες, προκειμένου να φτάσει κανείς στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Έχουμε δει αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες ανθρώπων κατά την ώρα της προπόνησης, με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς να τραυματιστούν σοβαρά.

@sharif.2is I passed out and broke my nose while posing infront of the mirror 😭🤲 #foryou #fyp #gym ♬ original sound - Sharif 💪

Μια από τις τελευταίες αποτυχίες που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι αυτή ενός 27χρονου, ο οποίος αποφάσισε, μετά από έντονη προπόνηση, να ποζάρει στον καθρέφτη του γυμναστηρίου του, ώστε να δει κάθε πτυχή των μυών του. Την στιγμή την κατέγραφε φίλος του και τη συνέχεια δεν την περίμενε κανείς,

Δυστυχώς γι' αυτόν, κατέληξε να «σφιχτεί» λίγο παραπάνω, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει. Στο κλιπ, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές, ο Sharif φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις του πριν πέσει με το πρόσωπο στον καθρέφτη μπροστά του.

Δεν ήταν απλώς μια ντροπιαστική στιγμή, ο Sharif έσπασε τη μύτη του εξαιτίας του περιστατικού, μοιραζόμενος μια φωτογραφία του με επίδεσμο στο πρόσωπό του στο τέλος του κλιπ.

Αν και πολλοί σχολιαστές ενοχλήθηκαν που ο εικονολήπτης του δεν έσπευσε αμέσως να βοηθήσει, ο Sharif εξήγησε ότι ο φίλος του απλά δεν ήταν σίγουρος αν έκανε πλάκα ή όχι.

Παρά την τρομακτική κατάσταση, ο Sharif επέστρεψε στο γυμναστήριο με πλήρη δύναμη.