Το «Έτερος Εγώ» αποθεώθηκε από το Twitter: Διθυραμβικά σχόλια για Δαδακαρίδη και Λαγούτη (vid)

Newsroom
Το «Έτερος Εγώ» αποθεώθηκε από το Twitter: Διθυραμβικά σχόλια για Δαδακαρίδη και Λαγούτη (vid)
Αποθέωση στην επιστροφή της σειράς «Έτερος Εγώ» και το μικρό παράπονο για το ένα επεισόδιο την εβδομάδα.

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» πραγματοποιήθηκε χθες (13/02) και το Twitter πήρε φωτιά. Το τρίτο και τελευταίο (ίσως) κεφάλαιο της επιτυχημένης σειράς υπογράφει ο Σωτήρης Τσαφούλιας, σε σενάριο δικό του και της Κατερίνας Φιλιώτου. Οι θαυμαστές της σειράς συντονίστηκαν στους δέκτες τους στις 11 το βράδυ, προκειμένου να απολαύσουν το πρώτο επεισόδιο. Ο κύκλος αποτελείται από 8 επεισόδια και θα προβληθούν αποκλειστικά από τη Cosmote TV.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Έτερος Εγώ: Νέμεσις με τίτλο Η αρχή του τέλους», είδαμε τον Νίκο Βανόρτα (Τάσος Νούσιας), αποταγμένο από την Αστυνομία μετά τους χειρισμούς του στην υπόθεση του Ερπετού. Τη θέση του έχει αναλάβει η Αθηνά Λυγερού (Μαριάννα Τουμασάτου). Ο Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), πενθεί στο σπίτι του και συναντά την Τόνια (Μελισσάνθη Μαχούτ) στα όνειρά του.

Η Μάρθα (Άννα Μενενάκου) βρίσκεται σε δίλημμα, αφού δεν μπορεί να συλλάβει τη Δανάη (Κόρα Καρβούνη), χωρίς να εμπλέξει και τον Λαΐνη. Μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών αλλάζει τα δεδομένα για όλους.

Στον νέο κύκλο 8 επεισοδίων της πολυαναμενόμενης σειράς, που θα συστήσει 31 νέους χαρακτήρες, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Η έκρηξη στο γραφείο τελετών τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του. Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους.

Αυτό που επίσης ήρθε για όλους ήταν η αποθέωση στο Twitter. Κάτι τα δάκρυα του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, κάτι η εμφάνιση του Πέτρου Λαγούτη που το κοινό έχει πλέον συνηθίσει να βλέπει σε ρόλο αστυνομικού στη σειρά Παγιδευμένοι, κάτι ο Σπύρος Παπαδόπουλος που συναντήθηκε επί της οθόνης με τον Γιάννη Μπέζο, το Twitter είχε πολλά να σχολιάσει και δεν δίστασε στιγμή