Άνδρας προκάλεσε ζημιές αξίας χιλιάδων ευρώ αφού πήδηξε πάνω υπερπολυτελές αυτοκίνητο (vid)

Newsroom
 Άνδρας προκάλεσε ζημιές αξίας χιλιάδων ευρώ αφού πήδηξε πάνω υπερπολυτελές αυτοκίνητο (vid)
Η στιγμή που νεαρός βανδαλίζει υπερπολυτελές αυτοκίνητο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Οι άνθρωποι μπορεί να είναι πολύ παθιασμένοι με τα αυτοκίνητα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να βανδαλίζετε αυτά που δεν σας αρέσουν, έγραφε το κείμενο του ιδιοκτήτη του οχήματςο. Ένα απλό «δεν μου αρέσει αυτό το αυτοκίνητο» είναι κάτι παραπάνω από αρκετό. Δεν χρειάζεται καν να το πείτε δυνατά.

Στην πραγματικότητα δεν είναι ξεκάθαρο αν ο άνδρας στο συγκεκριμένο βίντεο είχε βεντέτα με το αυτοκίνητο ή τον ιδιοκτήτη του, τον διάσημο έμπορο supercar George Gehdu, ή αν απλά είχε όρεξη να πηδήξει πάνω σε ένα αυτοκίνητο, αλλά όπως και να έχει ο Gehdu δεν χάρηκε καθόλου.

Ο διευθυντής πωλήσεων φαίνεται να ήταν ο ίδιος μάρτυρας της σκηνής που εκτυλίχθηκε στο Uxbridge, με το βίντεο που μοιράστηκε στο διαδίκτυο να δείχνει τον κουκουλοφόρο να ανεβαίνει στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου πριν χτυπήσει τα πόδια του στο τζάμι και την οροφή του οχήματος.
.
Παράλληλα με το βίντεο του, ο Gehdu εξήγησε ότι το βάζει στο διαδίκτυο ως προειδοποίηση για τους ιδιοκτήτες supercar. «Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί, καθώς υπάρχουν αποβράσματα που δεν αξίζουν καν να πατήσετε εκεί έξω σε αυτόν τον κόσμο που δεν θέλουν κανένας να κατέχει κάτι ωραίο», έγραψε ο επιχειρηματίας..

Ο Gehdu είπε ότι η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σημείο και μια εικόνα στο τέλος του βίντεο φαίνεται να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό, καθώς δείχνει έναν άνδρα να συγκρατείται από αστυνομικούς.