«Καρφιά» Τριαντάφυλλου για Κόρο: «Δεν βάζει πλέον την οδοντογλυφίδα στο στόμα, κάπου αλλού την έχει» (vid)

Newsroom
«Καρφιά» Τριαντάφυλλου για Κόρο: «Δεν βάζει πλέον την οδοντογλυφίδα στο στόμα, κάπου αλλού την έχει» (vid)
«Με τον Κόρομι έχουμε φάει μαζί, έχουμε κλέψει μαζί και με πούλησε» είπε ενοχλημένος ο γνωστός τραγουδιστής για τη συμπεριφορά του πρώην συμπαίκτη του.

Ο Τριαντάφυλλος έκανε δηλώσεις και δεν δίστασε να αναφερθεί για ακόμα μια φορά στο Survivor All Star. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και εξήγησε αρχικά, τι σήμαινε η ανάρτηση που έκανε στο Instagram και στην οποία ανέφερε πως το έπαθλο θα πάρει ο Ηλίας Μπόγδανος.

Όσον αφορά τον πρώην συμπαίκτη του στο ριάλιτι ο Τριαντάφυλλος είπε συγκεκριμένα: « Αυτός ο άνθρωπος είναι ύπουλος όντως! Έχουμε φάει μαζί, έχουμε κλέψει μαζί, λέγαμε διάφορα και με πούλησε και τώρα που έχει μακρύνει το μαλλί του Κόρο, δεν ξέρω την οδοντογλυφίδα που την έχει κρυμμένη. Δεν τη βάζει στο στόμα πλέον, κάπου αλλού την έχει. Πάντα στο στόμα έχει κάτι, του αρέσει να έχει κάτι στο στόμα».

Όσο για το αν τελικά, παρακολουθεί το Survivor ή τον Σασμό, δήλωσε: «Βλέπω Survivor, αλλά για να είμαι ειλικρινής, βλέπω και Σασμό γιατί έκανα ζάπινγκ και μου άρεσε πάρα πολύ. Είπα να δω τι βλέπει ο κόσμος και πάει τόσο καλά και ρε φίλε, με καθήλωσε το σίριαλ. Δεν μπορεί ένα σίριαλ να κερδίζει το All Star, δεν γίνεται, συγχαρητήρια σε αυτόν που έγραψε τον Σασμό».