Απίστευτη στιγμή που βαρκάρης έσωσε γυναίκα αφού την εντόπισε να κρατιέται από το αυτοκίνητο στη μέση του ποταμού (vid)

Newsroom
Απίστευτη στιγμή που βαρκάρης έσωσε γυναίκα αφού την εντόπισε να κρατιέται από το αυτοκίνητο στη μέση του ποταμού (vid)
Ένας βαρκάρης βιντεοσκόπησε την ηρωική στιγμή που αυτός και ο γιος του έσωσαν μια γυναίκα που έπεσε κατά λάθος με το αυτοκίνητό της σε ένα ποτάμι.

Η απίστευτη στιγμή της διάσωσης μιας γυναίκας από ένα βαρκάρη έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο του 2021, ωστόσο το απίστευτο βίντεο ήρθε στην επιφάνεια μόλις την Κυριακή (12/02), δείχνοντας την 76χρονη γυναίκα να κάθεται έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου της και να κρατιέται απεγνωσμένα από την οροφή.

Τα πλάνα έδειχναν το αυτοκίνητο να κινείται κατά μήκος του ποταμού Hawkesbury στο Wisemans Ferry, βορειοδυτικά του Σίδνεϊ.

@teambandwagon Hawkesbury River rescue. Local recues lady after crashing into the Hawkesbury River at Wisemans Ferry #fyp #waterski #foryoupage #river #rescue #handbag #lucky #hero #hawkesbery #safertogether ♬ original sound - Matt

Ο Skipper Matt απολάμβανε μια μέρα στη θάλασσα με τον γιο του, όταν είδε τη γυναίκα να κρέμεται από το παράθυρο. Ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένη, με τον Matt να αποκαλύπτει αργότερα ότι είχε υποστεί ένα εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ βρισκόταν πίσω από το τιμόνι και είχε καταλήξει στο ποτάμι.

Στο βίντεο που μοιράστηκε στο TikTok, ο Matt φαίνεται να παρηγορεί τη γυναίκα που καλεί σε βοήθεια. Όταν ρωτήθηκε αν είχε τραυματιστεί, η γυναίκα απάντησε ότι το δεξί της χέρι και το αριστερό της πόδι είχαν τραυματιστεί.

«Χρειάζομαι ένα ασθενοφόρο», ακούγεται να φωνάζει καθώς ο Matt τραβούσε προσεκτικά τη βάρκα του δίπλα της. Μέχρι να τραβήξει δίπλα της, το καπό του αυτοκινήτου είχε βυθιστεί εντελώς, ενώ το πίσω μέρος είχε χτυπηθεί σοβαρά.

«Η τσάντα μου είναι μέσα», είπε η γυναίκα στους άντρες καθώς τη διαβεβαίωσαν ότι θα έπαιρναν τα πράγματά της. Στη συνέχεια, η γυναίκα προειδοποίησε ότι αν χρειαστεί να πηδήξει στο νερό δεν θα μπορεί να κολυμπήσει.

Στη συνέχεια, ο Matt κατάφερε να τραβήξει τη γυναίκα στο πίσω μέρος της βάρκας του λίγα δευτερόλεπτα πριν ολόκληρο το αυτοκίνητο βυθιστεί στον πυθμένα του ποταμού.

«Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ», είπε με κομμένη την ανάσα στους διασώστες της.