Διακόπηκε το συμβούλιο στο Survivor: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω», είπε η Μελίνα (vid)

Newsroom
 Διακόπηκε το συμβούλιο στο Survivor: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω», είπε η Μελίνα (vid)
Ανησυχία για το μέλλον της στο Survivor All Star έχει προκαλέσει η κατάσταση της υγείας της Μελίνας Μεταξά.

Στο κόκκινο έχει γείρει η πλάστιγγα στο Survivor All Star καθώς οι Διάσημοι έχουν πάρει κεφάλι στις νίκες απέναντι στους Μαχητές. Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της νέας εβδομάδας, οι μπλε γνώρισαν ακόμα μια ήττα με τον Κρις Σταμούλη να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ωστόσο, στο στόχαστρο των Μαχητών βρέθηκε και η Μελίνα Μεταξά για τους συχνούς τραυματισμούς της. Οι περισσότεροι συμπαίκτες της παραδέχθηκαν την αγωνιστική της αξία, όμως έδειξαν προβληματισμένοι από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την κρατούν μακριά από τους στίβους μάχης.

Η ίδια που εμφανίζεται με κολάρο τις τελευταίες μέρες λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αυχένα, έθεσε τον εαυτό της στη διάθεση των συμπαικτών της σε περίπτωση που χάσουν και την επόμενη ασυλία. Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, η Μαχήτρια δείχνει έτοιμη να καταρρεύσει με το συμβούλιο να διακόπτεται για να βγάλουν έξω. «Δεν μπορώ να αναπνεύσω», ακούγεται να λέει.

Στο μεταξύ ενδιαφέρον παρουσιάζει ποια ομάδα είναι αυτή που κατακτά την δεύτερη ασυλία. Σε περίπτωση ήττας των Μαχητών, στο αποψινό συμβούλιο θα αναγκαστούν να βγάλουν δύο ακόμα παίκτες προς υποψηφιότητα μετά τον Κρις Σταμούλη.