Η τρομακτική στιγμή που αγριογούρουνο στην Ιαπωνία επιτέθηκε σε χιονοδρομικό κέντρο (vid)

Newsroom
Η τρομακτική στιγμή που αγριογούρουνο στην Ιαπωνία επιτέθηκε σε χιονοδρομικό κέντρο (vid)
Τα απίστευτα πλάνα από την επίθεση της αρκούδας τραβήχτηκαν στο χιονοδρομικό κέντρο Alpen Blick στην πόλη Myoko, στην κεντρική Ιαπωνία.

Μια τρομακτική επίθεση καταγράφηκε σε χιονοδρομικό κέντρο στην Ιαπωνία, καθώς ένα αγριογούρουνο επιτέθηκε σε άτομα που απολάμβαναν τα χειμερινά σπορ.

Τα απίστευτα πλάνα καταγράφηκαν στο χιονοδρομικό κέντρο Alpen Blick στην πόλη Myoko, στην κεντρική Ιαπωνία. Μετά από αυτή την επίθεση, το χιονοδρομικό κέντρο προέβη σε ανακοίνωση, στην οποία καλούσε τους επισκέπτες να είναι πλέον πιο προσεκτικοί.

Σε ένα απόσπασμα από το βίντεο, ένας snowboarder φαίνεται να σταματά στο κάτω μέρος της πλαγιάς χωρίς να γνωρίζει τι θα συμβεί στη συνέχεια. Στιγμές αργότερα, ένα αγριογούρουνο φαίνεται να κατεβαίνει βιαστικά στη συνέχεια και να επιτίθεται στον snowboarder, που αιφνιδιάζεται.

Ο snowboarder πέφτει κάτω καθώς το αγριογούρουνο συνεχίζει να τον χτυπάει με το κεφάλι του. Ο άνθρωπος χρησιμοποίησε την σανίδα του, προκειμένου να προστατευτεί από το ζώο. Στη συνέχεια, το αγριογούρουνο άρχισε να κυνηγάει κάποιον άλλο που βρίσκονταν κοντά στο σημείο.

Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε. Σύμφωνα με τοπικά μέσα το ζώο χάθηκε στο δάσος και οι επισκέπτες συνέχισαν να κάνουν τα αθλήματα που αγαπούν.