Η απίστευτη στιγμή που απελπισμένος άντρας προσπαθούσε να βγάλει τις τεράστιες κόκκινες μπότες (vid)

Newsroom
 Η απίστευτη στιγμή που απελπισμένος άντρας προσπαθούσε να βγάλει τις τεράστιες κόκκινες μπότες (vid)
Ένας τύπος έχει γίνει viral αφού δοκίμασε τις τεράστιες κόκκινες μπότες που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δεν μπορούσε να τις βγάλει.

Ένα ξεκαρδιστικό viral βίντεο κατέγραψε έναν άνδρα να προσπαθεί απεγνωσμένα να αφαιρέσει ένα ζευγάρι από τις viral Big Red Boots στο Bowery Showroom της Νέας Υόρκης, αφού κόλλησε μέσα σε αυτές.

Στο κλιπ, το οποίο γυρίστηκε στο Bowery Showroom στη Νέα Υόρκη, ένας τύπος φαίνεται πανικόβλητος, καθώς προσπαθεί να βγάλει τις μπότες αξίας 350 δολαρίων. Εθεάθη ξαπλωμένος ανάσκελα στο πάτωμα, κρατώντας το πόδι του, καθώς ένας από τους φίλους του τον κορόιδευε που είχε κολλήσει.

@lilap3 try at your own risk 😂 😂 #mischief #mischiefbox #nyc #mschf #boweryshowroom ♬ Need You Now - Lady Antebellum

Ο επίδοξος πελάτης γλιστράει στο έδαφος καθώς ο φίλος του προσπαθεί να τραβήξει με τη βία την μπότα, πριν ένας άλλος άνθρωπος πεταχτεί για να βοηθήσει. Ελαφρύς πανικός αρχίζει να φαίνεται στο πρόσωπο του τύπου καθώς συνεχίζει να παλεύει να τη βγάλει.

Το κλιπ, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 3 εκατομμύρια προβολές, δημοσιεύτηκε με τη λεζάντα: «Δοκιμάστε με δική σας ευθύνη».

Αμέσως οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν το ευτράπελο με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο. «Μπορώ κυριολεκτικά να δω τον πανικό στο πρόσωπο του», σχολίασε κάποιος. Ενώ ένας άλλος έγραψε: «Κλαίω με αυτό που μόλις είδα, για αυτό το λόγο φοβάμαι να αγοράσω αυτές τις μπότες».