Έγιναν Survivor στο Master Chef και άρχισαν να τσακώνονται: «Τραμπουκισμοί» και «άντε βλάκα» (vid)

Newsroom
Έγιναν Survivor στο Master Chef και άρχισαν να τσακώνονται: «Τραμπουκισμοί» και «άντε βλάκα» (vid)
Αποκαλύψεις και εντάσεις στο MasterChef, με τον Γιώργο Πορφύρη να γίνεται έξαλλος από την συμπεριφορά κάποιων μέσα στο σπίτι.

Το «έλα να δεις» έγινε στο MasterChef στο χθεσινό επεισόδιο, το οποίο θύμισε Survivor. Οι κόκκινοι ήταν οι μεγάλοι νικητές της δοκιμασίας καθώς επικράτησαν με 28 βαθμούς διαφορά.

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις για την συμπεριφορά κάποιων παικτών έφεραν γρήγορα τις εντάσεις. Ο Γιώργος Πορφύρης από την πλευρά του ήταν πιο αποκαλυπτικός. «Σε αυτό το σπίτι θεωρούν ότι κάνουν κουμάντο, αυτοονομάστηκαν αρχηγοί, πρόεδροι… κάτι κουλά δικά τους…. Άγγελος, Παύλος και Παναγιώτης. Υπάρχει ένας ψυχολογικός πόλεμος στους αδύνατους, ένας τύπου… τραμπουκισμός λόγω ηλικίας. Είμαστε μεγαλύτεροι σε ηλικία και θα κάνετε ό,τι σας λέμε εσείς», ανέφερε αρχικά.

«Σε εμένα έτυχε να είναι ο Άγγελος αυτός που μου κουνάει το δάχτυλο, που του ρίχνω και τρία χρόνια στην τελική. Είμαι και πιο μεγάλος. Αγγελάκο ευχαριστώ, δεκτά όσα μου έχεις πει, μη μου κουνάς το δάχτυλο!», συμπλήρωσε.

Ένταση και στον εξώστη

Ακολούθησε νέα ένταση στον εξώστη την ώρα που ετοίμαζαν το απαιτητικό πιάτο αντιγραφής οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Στην προσπάθειά τους να εμψυχώσουν τους παίκτες που βρέθηκαν στον τάκο (ο Παύλος Λούλης, ο Ρωμαίος Κοτσίνης, ο Νίκος Κοντός κι ο Νίκος Τράκας) υπήρξε έντονη λογομαχία του Θοδωρή και του Άγγελου με τον Γιάννη για τις φωνές και την φασαρία.

Ο Νίκος λόγω χρόνου θέλησε να κρυώσει γρήγορα την τάρτα και φυσικά χρησιμοποίησε την τακτική της Τσικνοπέμπτης όπως είπε. Όταν φώναξαν από τη χαρά τους ο Θοδωρής και ο Άγγελος επειδή τα πήγε καλά ο Νίκος, ο Γιάννης δυσανασχέτησε λέγοντας: «Παίζουν και άλλοι».

«Και πριν που φωνάζανε οι άλλοι, λέγαμε κάτι εμείς;» απάντησε ο Άγγελος, ενώ ο Θοδωρής σιγοψιθύρισε: «Άντε, βλάκα!».