O Σωτήρης Τσαφούλιας αποκάλυψε την τελευταία σκηνή του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» (vid)

Νίκος Ταλιαδούρος
O Σωτήρης Τσαφούλιας αποκάλυψε την τελευταία σκηνή του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» (vid)
Μια απολαυστική συνέντευξη πραγματοποίησαν οι πρωταγωνιστές της σειράς «Έτερος Εγώ: Νέμεσις», Σωτήρης Τσαφούλιας, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μάνος Βαμβακούσης.

Στο πλαίσιο της προώθησης της σειράς «Έτερος Εγώ: Νέμεσις», οι πρωταγωνιστές της σειράς, Σωτήρης Τσαφούλιας, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μάνος Βακούσης , παραχώρησαν μια απολαυστική συνέντευξη, προσφέροντας αρκετές πληροφορίες για την πορεία του τρίτου και τελευταίου κύκλου της σειράς. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και θα προβάλλεται από τη Cosmote TV.

Οι τρεις άνδρες κάθισαν ανάλφρα και μίλησαν σαν να βρίσκονται μόνοι τους, χωρίς να τους επηρεάζει το γεγονός πως η συζήτηση τους βιντεοσκοπείται. Μεταξύ άλλων συζήτησαν και για τα ευτράπελα που συνέβησαν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του τρίτου κύκλου. Χαρακτηριστικά την σκηνή την περιέγραψε Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, καθώς ήταν εκείνος που συμμετείχε σε αυτή.

Βέβαια προς το τέλος της συνέντευξης, ο σκηνοθέτης της σειράς, Σωτήρης Τσαφούλιας, προέβη σε μια αποκάλυψη, για το ποια είναι η τελευταία σκηνή της σειράς. Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν από την ερώτηση που τέθηκε στους πρωταγωνιστές. «Ποιος από όλο το cast είναι ο Έτερος Εγώ σου;», ρωτήθηκαν οι πρωταγωνιστές, βάζοντας τους σε σκέψεις.

Έχουν περάσει σχεδόν επτά χρόνια από την προβολή της ταινίας και ο βασικός κορμός του cast έχει παραμείνει ίδιος. Είναι μια δύσκολη ερώτηση, αν αναλογιστούμε το γεγονός το πόσο χρόνο έχουν περάσει οι πρωταγωνιστές της σειράς, προκειμένου να δημιουργήσουν την κάθε σκηνή. Έτσι ο Σωτήρης Τσαφούλιας απάντησε: «Εγώ αυτή την ερώτηση πρέπει να την απαντήσω σκεπτόμενος το σύμπαν του Έτερος, από την σύλληψη της ιδέας, την κατασκευή της ταινίας και όλη την διάρκεια…οπότε είναι ο Λέο (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης)».

Τότε την σκυτάλη ανέλαβε ο Μάνος Βακούσης , μιλώντας για το δικό του Έτερος Εγώ, ο οποίος είναι ο ρόλος που υποδύεται στη σειρά που είναι ο προϊστάμενος του τμήματος ανθρωποκτονιών Απόστολος Μπαρασόπουλος.

Τέλος ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ανέφερε πως το δικό του Έτερος Εγώ είναι ο Σωτήρης Τσαφούλιας. «Ξεκινήσαμε από το μηδέν και φτάσαμε μέχρι εδώ». Τότε συνέχισε και έκανε την αποκάλυψη για τη τελευταία σκηνή του τελευταίο επεισοδίου. «Δεν θα πω ποια σκηνή είναι αλλά παίζουν δύο Έτερος Εγώ μας, που είναι οι μπαμπάδες μας».

Εμφανώς ο Σωτήρης Τσαφούλιας ήθελε να παραμείνει συγκρατημένος και μην δώσει περαιτέρω πληροφορίες αλλά ανέφερε ότι: «Οι πατεράδες μας υπάρχουν στη τελευταία σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο».

Αυτό που μένει να δούμε είναι η συσχέτιση που κατάφερε να γίνει, ώστε να εμπλακούν στην υπόθεση οι μπαμπάδες των δύο πρωταγωνιστών.