Αντιδράσεις για την εμφάνιση της Ζευγαρά στο καρναβάλι της Ξάνθης έναντι 26.000 ευρώ, τι απαντά ο δήμαρχος (vid)

Newsroom
Αντιδράσεις για την εμφάνιση της Ζευγαρά στο καρναβάλι της Ξάνθης έναντι 26.000 ευρώ, τι απαντά ο δήμαρχος (vid)
Το Κέντρο Πολιτισμού του δήμου αποφάσισε για τη φετινή εκδήλωση με αφορμή το καρναβάλι, να τραγουδήσουν καλλιτέχνες του λαϊκού τραγουδιού, της τραπ και ποπ μουσικής, με πρώτο όνομα τη Λένα Ζευγαρά.

Η είδηση ότι η Λένα Ζευγαρά θα τραγουδήσει στο καρναβάλι της Ξάνθης, έναντι 26.000 ευρώ, έχει προκαλέσει κάποιες αντιδράσεις.

Ωστόσο, δεν είχε ξεκαθαριστεί, αν αυτό το ποσό αφορά μόνο στην τραγουδίστρια ή συμπεριλαμβάνει τον ήχο, στα φώτα, στην ορχήστρα κτλ.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια θα ανοίξει τις εκδηλώσεις για το Καρναβάλι της Ξάνθης και το έγγραφο που δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια» δείχνει ότι θα λάβει από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης ως αμοιβή / καλλιτεχνική δαπάνη 26.040 ευρώ.

Το θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό μου» και μάλιστα μίλησε και ο δήμαρχος, Μανώλης Τσέπελης:

«Πρώτον θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι σε αυτό το μεγάλο τον θεσμό σ' αυτή την ευλογημένη περιοχή πάντα φέρνουμε μεγάλα μουσικά σχήματα. Είναι στο κέντρο της πλατείας δωρεάν για 110.000 κόσμο και βέβαια και από την ευρύτερη περιοχή. Αυτά τα χρήματα είναι η φιλοξενία, όλο το μουσικό σχήμα που συνοδεύει την κυρία, τα αεροπορικά εισιτήρια, τα ηχητικά, όλα. Είναι ένα κομμάτι χρηματοδότησης», ανέφερε.

Όσο για την αμοιβή της τραγουδίστριας είπε: «Δεν το ξέρω αυτό το κανονίζει ο μάνατζερ όχι εγώ».