Οι λόγοι που οι πόρτες στις δημόσιες τουαλέτες δεν ακουμπάνε στο έδαφος

Newsroom
Οι λόγοι που οι πόρτες στις δημόσιες τουαλέτες δεν ακουμπάνε στο έδαφος
Το κενό μεταξύ της πόρτας και του δαπέδου δεν παρέχει μόνο γρήγορη διαφυγή της άσχημης μυρωδιάς αλλά έχει διάφορες χρήσεις ακόμα.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι πόρτες των δημόσιων τουαλετών δεν ακουμπούν στο έδαφος; Αποδεικνύεται ότι υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος - για την ακρίβεια, αποδεικνύεται ότι υπάρχουν αρκετοί.

Υπάρχει αυτό το μικρό θέμα του περίεργου κενού που συχνά αφήνεται μεταξύ της πόρτας κάθε καμπίνας και του εδάφους, το οποίο, αν το καλοσκεφτείτε, δεν φαίνεται να έχει λογική.

@mattypstories And now you know!🚽#bathroom#facts#themoreyouknow ♬ Paris - Else

Ο TikToker MattypStories (@mattypstories) ανέλαβε να εξηγήσει διάφορους λόγους για το έθιμο, λέγοντας ότι καταλήγει στα βασικά: πρακτικότητα, υγιεινή και κόστος.

«Να γιατί οι πόρτες των δημόσιων τουαλετών δεν αγγίζουν το πάτωμα», είπε συγκεκριμένα Πιθανόν να έχετε αναρωτηθεί κάποια στιγμή γιατί οι πόρτες των μπάνιων δεν φτάνουν μέχρι το έδαφος. Αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλοί λογικοί λόγοι για τους οποίους το κάνουν αυτό.

«Πρώτα απ' όλα, αν υπάρξει ποτέ έκτακτη ανάγκη, θα είναι πολύ εύκολο να δεις τι συνέβη και να φέρεις βοήθεια στο άτομο. Δεύτερον, είναι πολύ πιο εύκολο να καθαριστεί. Οι δημόσιες τουαλέτες χρησιμοποιούνται αρκετά συχνά, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να καθαρίζονται πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, και η ύπαρξη του χώρου κάτω από την πόρτα το καθιστά πολύ πιο εύκολο. Και τέλος, είναι πολύ φθηνότερο να αγοράσετε μια πόρτα που έχει ένα μέρος της κομμένο παρά την ίδια την πλήρη πόρτα½.

Πράγματι, πολλοί από αυτούς τους λόγους επαναλαμβάνονται στον ιστότοπο της WC Portables, μιας εταιρείας ενοικίασης φορητών τουαλετών με έδρα το Essex, η οποία αναφέρει επίσης ότι οι κοντύτερες πόρτες είναι "ιδανικές σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης", "ευκολότερες" στον καθαρισμό και συνολικά πολύ «φθηνότερες». Αλλά η εταιρεία πιστεύει επίσης ότι υπάρχουν και μερικά άλλα πρακτικά οφέλη, όπως η "ταχύτερη διαφυγή της κακοσμίας".