Καινούργιου για το «κράξιμο» που δέχθηκε: «Μου έγραφαν cougar, MILFάρα… 37 είμαι ρε παιδιά» (vid)

Newsroom
Καινούργιου για το «κράξιμο» που δέχθηκε: «Μου έγραφαν cougar, MILFάρα… 37 είμαι ρε παιδιά» (vid)
Η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε για το «κράξιμο» που δέχθηκε μετά τα κοπλιμένα που έκανε στον τενόρο Βασίλη Κούρτη.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν άφησε ασχολίαστα τα μηνύματα που δέχθηκε, στα οποία την έκραζαν. Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με όσα ανέφερε, έλαβε σειρά μηνυμάτων που κατέκριναν την κίνησή της να κάνει κοπλιμέντα στον τενόρο Βασίλη Κούρτη, ο οποίος είχε βγει σε απευθείας σύνδεση στον αέρα της εκπομπής της στον ALPHA.

Κατά την διάρκεια της σημερινής εκπομπής, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Έχω βγει μια λυσσάρα, χθες που κάναμε πλάκα. Μετά το τι βρισίδι έφαγα… αυτό σημαίνει bullying. Μου έγραφαν: cougar, MILFάρα… δηλαδή πραγματικά, 37 χρονών είμαι ρε παιδιά. Είναι κακό που είπα σε ένα παιδί: τι ωραίο παιδί είσαι; Δεν πάει καλά ο κόσμος μερικές φορές» σχολίασε η παρουσιάστρια στο κλείσιμο της εκπομπής της εμφανώς ενοχλημένη.

«Το να πεις κάτι όμορφο σε κάποιον δεν είναι κακό. Εγώ το λέω και σε γυναίκες. Τι bullying είναι αυτό που δέθχηκα μετά; Τι επίθεση; Αν τα βγάλω αυτά που έγραφαν, θα τρελαθείτε. Να ηρεμήσουμε λίγο, ξεπερνάμε τα όρια», πρόσθεσε κλείνοντας το θέμα και αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές η Κατερίνα Καινούργιου.