ASEPsuccess: Η πιο μεθοδική και αποτελεσματική εξ αποστάσεως προετοιμασία για τον μεγάλο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Newsroom
ASEPsuccess: Η πιο μεθοδική και αποτελεσματική εξ αποστάσεως προετοιμασία για τον μεγάλο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ
Το κύριο στοιχείο το οποίο διαχωρίζει την «ASEPsuccess» από άλλες πλατφόρμες, είναι πως δεν περιορίζεται μόνο στην ύλη & σε τεστ για τον διαγωνισμό, αλλά εντάσσει επιπλέον Γνωστικά - Μαθησιακά «εργαλεία».

Ιδιαίτερα αυξημένο είναι το ενδιαφέρον που συγκεντρώνει ο μεγάλος πανελλήνιος διαγωνισμός του ΑΣΕΠ με περίπου 108.000 υποψηφίους να συμμετέχουν.

Με την ημερομηνία διεξαγωγής του να πλησιάζει, καθώς είναι προγραμματισμένη για τις 4 Μαρτίου, η σωστή και έγκαιρη προετοιμασία των υποψηφίων είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Σε αυτό το πλαίσιο και με αυτόν τον σκοπό της μεθοδικής και αποτελεσματικής εξ αποστάσεως προετοιμασίας για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, δημιουργήθηκε η εκπαιδευτική πλατφόρμα «ASEPsuccess», η οποία «τρέχει» από την προηγούμενη εβδομάδα.

Το κύριο στοιχείο το οποίο διαχωρίζει την «ASEPsuccess» από άλλες πλατφόρμες, είναι πως δεν περιορίζεται μόνο στην ύλη & σε τεστ για τον διαγωνισμό, αλλά εντάσσει επιπλέον Γνωστικά - Μαθησιακά «εργαλεία» για την ενίσχυση της προσπάθειας του υποψηφίου, βοηθώντας τον στον τρόπο μελέτης και απομνημόνευσης της ύλης, εντοπίζοντας δυνατά και αδύνατα σημεία και ωθώντας τον προς την αυτοβελτίωση.

Πιο συγκεκριμένα, με την μέθοδο της «ASEPsuccess» παρέχεται ολοκληρωμένη καθοδήγηση, ώστε ο υποψήφιος να προετοιμαστεί μόνος του, γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψει πολλές ώρες σε φροντιστηριακά μαθήματα.

Επιπλέον, με το μαθησιακό προφίλ και την χαρτογράφηση των αδύνατών σημείων του κάθε υποψηφίου ξεχωριστά, παρέχεται μια ολοκληρωμένη και προσωποποιημένη προσέγγιση στην προετοιμασία του.

Τέλος, διά μέσου της ασύγχρονης προετοιμασίας, δίνεται η δυνατότητα στους υποψηφίους να μελετήσουν το υλικό, να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις και να ολοκληρώσουν τα τεστ με την ησυχία τους, όπου και όποτε επιθυμούν, καθώς όλο το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή μέσω μιας εύχρηστης διαδικτυακής πλατφόρμας εκπαίδευσης.

Για να γίνουν αυτά πράξη, συγκροτήθηκε μία ομάδα από άτομα υψηλής κατάρτισης με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Το περιεχόμενο κάθε ενότητας της ύλης επιμελήθηκαν σχολαστικά διδάκτορες και υποψήφιοι διδάκτορες της ανάλογης ειδικότητας από το χώρο της Τριτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη σε εθνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

Οι παραπάνω έχουν «συνθέσει» τις γνώσεις, την εξειδίκευση και την εμπειρία τους, δημιουργώντας ένα μοναδικό πρόγραμμα προσωποποιημένης προετοιμασίας για τον επικείμενο μεγάλο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Πηγή: insider.gr.