Η φωτογραφία του Αντίνοου Αλμπάνη για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου: «Κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα ξεχνάμε»

Newsroom
Η φωτογραφία του Αντίνοου Αλμπάνη για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου: «Κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα ξεχνάμε»
Ο ηθοποιός θυμήθηκε την δύσκολη περίοδο της ζωής του και έδωσε ένα ισχυρό μήνυμα.

«Η σκέψη μου, η καρδιά μου, η ψυχή μου, είναι με κάθε μωρό, κάθε παιδί κάθε ενήλικα κάθε γιαγιά και παππού που βρίσκονται στο θάλαμο που νιώθουν τις φλέβες τους να παγώνουν», γράφει ο ηθοποιός

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τη μάχη του με τον καρκίνο και την ευαισθητοποίησή του γύρω από το θέμα.

Στο πλαίσιο αυτό ο ηθοποιός με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου που είναι σήμερα (04/02) προέβη σε μια συγκινητική ανάρτηση όπου διακρίνεται σε φωτογραφία μέσα στο νοσοκομείο.

A post shared by Αντίνοος Αλμπάνης (@antinoosalmpanis)

Στη λεζάντα της φωτογραφίας γράφει:

«Ο εγκέφαλος μας έχει έναν μηχανισμό με τον οποίο, η μνήμη μειώνει σταδιακά, αλλοιώνει και ξεθωριάζει στο χρόνο τις αναμνήσεις των άσχημων εμπειριών... μας βοηθάει έτσι να αμβλύνουμε τη συναισθηματική επιρροή που έχουν τα αρνητικά και άσχημα συμβάντα και να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο... αυτή όμως η μέρα υπάρχει σήμερα για να μας θυμίζει πως κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα ξεχνάμε γιατί ο καρκίνος είναι εδώ και μέχρι να γίνει για όλους μια χρόνια νόσος και όχι μια καταδίκη οφείλουμε να τον κοιτάζουμε στα μάτια.

Η σκέψη μου, η καρδιά μου, η ψυχή μου, είναι με κάθε μωρό, κάθε παιδί κάθε ενήλικα κάθε γιαγιά και παππού που βρίσκονται στο θάλαμο που νιώθουν τις φλέβες τους να παγώνουν που κοιτάζουν την κουρτίνα στο διαχωριστικό, που φοβούνται, απελπίζονται και πονάνε... μόνοι ξέρω ο πόνος αυτός δε μοιράζεται αλλά μακάρι να μπορούσα να σηκώσω λίγο από τον καθένα... όλα θα πάνε καλά, όλα θα πάνε καλά».