Γυναίκα ήταν κλινικά νεκρή για 27 λεπτά και όταν ξύπνησε, έγραψε ένα ανατριχιαστικό μήνυμα

Newsroom
Γυναίκα ήταν κλινικά νεκρή για 27 λεπτά και όταν ξύπνησε, έγραψε ένα ανατριχιαστικό μήνυμα
Ένα ασυνήθιστο περιστατικό έζησε η οικογένεια μιας γυναίκας, η οποία όταν ξύπνησε από κώμα ζήτησε αμέσως ένα χαρτί και ένα μολύβι για να γράψει ότι είδε.

Τι συμβαίνει όταν πεθαίνεις; Είναι ένα πανάρχαιο ερώτημα που αρκετός κόσμος σκέφτεται πολύ συχνά. Ωστόσο κανείς δεν ξέρει πραγματικά την απάντηση. Ή μήπως όχι;

Λοιπόν, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι εκεί έξω που έχουν ίσως καλύτερη κατανόηση της μεταθανάτιας ζωής από τους περισσότερους από εμάς, επειδή την έχουν πραγματικά βιώσει.

Πάντα ακούτε αυτές τις ιστορίες ανθρώπων που πέθαναν στο χειρουργικό κρεβάτι και μετά από λίγο επανήλθαν στη ζωή και δε δίστασαν να περιγράψουν παράξενα οράματα που είδαν. Η Tina Hines είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους.

Η συγκεκριμένη γυναίκα υπέστη καρδιακή ανακοπή τον Φεβρουάριο του 2018 και παρά τις προσπάθειες του συζύγου της Brian να την επαναφέρει, πέθανε. Καθ' οδόν προς το νοσοκομείο, η Tina αναζωογονήθηκε έξι φορές από τους γιατρούς, όντας κλινικά νεκρή για 27 ολόκληρα λεπτά. Ωστόσο, αφού διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο, τελικά ξύπνησε, ζητώντας αμέσως στυλό και χαρτί για να γράψει ένα δυσοίωνο μήνυμα για την οικογένειά της.

Με ελάχιστα ευανάγνωστο γραφικό χαρακτήρα, η Τίνα έγραψε τις λέξεις «είναι αληθινό». Όταν τη ρώτησαν τι ήταν πραγματικό, απλώς έγνεψε προς τα πάνω.

«Ήταν τόσο αληθινό, τα χρώματα ήταν τόσο ζωντανά», δήλωσε η Tina στο AZfamily.com.

Είπε ότι είδε μια φιγούρα που πίστευε ότι ήταν ο Ιησούς. Αλλά εμπειρίες όπως αυτή δεν είναι τόσο σπάνιες.

Σύμφωνα με μελέτες, ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν καμία ανάμνηση της περιόδου κατά την οποία ήταν τεχνικά νεκροί, περίπου το 10 έως 20 τοις εκατό έχουν κάποιου είδους οπτικά ή αισθητηριακά επεισόδια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.