Η καλύτερη τιμωρία: Άνδρας στη Βρετανία εκδικήθηκε το γείτονα που του έκλεψε τη θέση στο πάρκινγκ όσο εκείνος την καθάριζε

Newsroom
Η καλύτερη τιμωρία: Άνδρας στη Βρετανία εκδικήθηκε το γείτονα που του έκλεψε τη θέση στο πάρκινγκ όσο εκείνος την καθάριζε
Ένας τύπος έμεινε έγινε έξαλλος όταν ο γείτονάς του έκλεψε τη θέση στάθμευσής, αφού πρώτα είχε ξοδέψει 45 λεπτά για να φτυαρίσει το χιόνι.

Ένας οδηγός στη Βρετανία «τρελάθηκε» από τα νεύρα του όταν ο γείτονάς του έκλεψε εγωιστικά τη θέση στάθμευσής μόλις την είχε καθαρίσει από το χιόνι. Ο ανώνυμος άνδρας παραδέχτηκε ότι πέρασε 45 λεπτά στο «παγωμένο κρύο» για να καθαρίσει το μονοπάτι προς το όχημά του - μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι ο γείτονάς του είχε πάρει τη θέση κατά την επιστροφή του.

Πηγαίνοντας στο δημοφιλές φόρουμ Reddit, ο άνδρας παραδέχτηκε ότι η απογοήτευσή του οδήγησε σε μικροπρεπή εκδίκηση για να διασφαλίσει ότι ο γείτονας δεν θα έκανε ξανά το ίδιο λάθος. Στην ανάρτησή του, εξήγησε: «Ήταν μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα. Οκτώ ίντσες χιόνι είχαν πέσει το προηγούμενο βράδυ και το κρύο του ανέμου έκανε τρομερή αίσθηση».

«Το αυτοκίνητό μου είχε χαλάσει εκείνη τη νύχτα, οπότε αναγκαστήκαμε να πάρουμε το αυτοκίνητο της γυναίκας μου. Πέρασα 45 λεπτά στο παγωμένο κρύο φτυαρίζοντας το αυτοκίνητο για να μπορέσουμε να πάμε στο κατάστημα. Είχαμε φύγει για μια ώρα και όταν επιστρέψαμε, ο γείτονάς μας είχε καταλάβει το σημείο που είχα φτυαρίσει εγώ» συνέχισε.

«Το συγκρότημα διαμερισμάτων μας δεν έχει καθορισμένο χώρο στάθμευσης, αλλά το χειμώνα, είναι κατανοητό ότι αν φτυαρίσεις μια θέση, είναι δική σου. Έτσι, όταν είδα το αυτοκίνητό του στη θέση που μόλις είχα φτυαρίσει, ήμουν αρκετά νευριασμένος .Πήγα μέσα και γέμισα δύο κανάτες με νερό. Βγήκα έξω και τα έριξα στο παρμπρίζ του. Ξέπλυμα και επανάληψη. Πρέπει να έριξα περίπου δέκα κουβάδες νερό στο αυτοκίνητό του. Επειδή έκανε πολύ κρύο, είχε ήδη παγώσει όταν έριξα το τελευταίο γαλόνι. Έμεινε έτσι όλη τη νύχτα. Το επόμενο πρωί, τον είδα να προσπαθεί αβοήθητος να ξύσει όλα αυτά τα στρώματα πάγου από το παρμπρίζ του. «Μην μου παίρνεις τη γ@μ[email protected]μ$νη τη θέση στάθμευσής μου» σημείωσε χαρακτηριστικά στο τέλος.