Αιμοβόρος σκύλος στην Αγγλία επιτέθηκε σε ηλικιωμένη και της έσπασε το χέρι (vid)

Newsroom
Αιμοβόρος σκύλος στην Αγγλία επιτέθηκε σε ηλικιωμένη και της έσπασε το χέρι (vid)
Προσοχή! Ακολουθούν σκληρές εικόνες. Ένας σκύλος στην Αγγλία τραυμάτισε δύο ανθρώπους. Μάλιστα έσπασε το χέρι μιας ηλικιωμένης.

Ένα πραγματικά τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε στο Δυτικό Λονδίνο. Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, έπειτα από επίθεση που δέχτηκαν από αιμοβόρο σκυλί.

Ο σκύλος επιτέθηκε με τέτοιο μίσος, με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι μιας ηλικιωμένης γυναίκας. Η αστυνομία έχει αρχίσει έρευνα για την αναζήτηση του ζώου, που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας.

Το περιστατικό ξεκίνησε μόλις δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν σε κεντρικό δρόμο του Δυτικού Λονδίνου. Τότε η ηλικιωμένη βγήκε από το αμάξι της, ώστε να μιλήσει με τον οδηγό του άλλου αυτοκινήτου.

Ξαφνικά, από το πουθενά, εμφανίζεται ένα σκυλί και έτρεξε προς το μέρος της γυναίκας. Το σκυλί ήταν τόσο δυνατό, που την έριξε στο δρόμο και άρχισε να την δαγκώνει. Αυτό που έχει παραξανεύσει τις αρχές είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί παρόμοιες επιθέσεις.

Το σοκαριστικό βίντεο απεικονίζει την γυναίκα να μπορεί να αντιδράσει και άλλους δύο ανθρώπους να βαράνε με κλωτσιές το σκυλί, ώστε να αφήσει την γυναίκα. Ο γιος της σε δηλώσεις που έκανε σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ανέφερε πως η μητέρα του υποφέρει από σοβαρούς τραυματισμούς στο χέρι.

Ο τραυματισμός ήταν τέτοιος που η γυναίκα χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο. Στο σημείο έσπευσαν τόσο η αστυνομία όσο και ασθενοφόρο. Η γυναίκα κατευθύνθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικοί ηρέμησαν το σκυλί, το οποίο βρίσκεται σε ειδικό χώρο, μέχρι να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του.