Διάλογοι σοκ νονών της νύχτας με αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ: «Έφυγαν πολλοί βασικοί τους "παίκτες"» (vid)

Newsroom
Διάλογοι σοκ νονών της νύχτας με αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ: «Έφυγαν πολλοί βασικοί τους "παίκτες"» (vid)
Στο ηχητικό ντοκουμέντο ένας έμπορος καυσίμων, ενημερώνει ανώτατο αξιωματικό για τις μετακινήσεις αστυνομικών στις υπηρεσίες που διώκουν το έγκλημα.

Οι διάλογοι που φέρονται να είχαν επίορκοι ανώτατοι αξιωματικοί της αστυνομίας με στελέχη της Greek Mafia, προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με ένα ηχητικό ντοκουμέντο.

Στο βίντεο ακούγονται νονοί της νύχτας που συνομιλούν με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, για τη διάρθρωση των νευραλγικών ελεγκτικών υπηρεσιών με ανθρώπους μυημένους στο κύκλωμα.

Ένας έμπορος καυσίμων, ενημερώνει ανώτατο αξιωματικό για τις μετακινήσεις αστυνομικών στις υπηρεσίες που διώκουν το έγκλημα.

«Είναι Κώστα και από Ανθρωποκτονιών, και από Οικονομική και από Οργανωμένο κι έχουν πάει… κι έχουν έρθει… Έχουν ξηλωθεί βέβαια, το Ανθρωποκτονιών έχει ξηλωθεί ολόκληρο. Έχει παίξει μεγάλο ρόλο Εξάρχεια, Ακρόπολη, Ομόνοια άμα δεις. Άμα δεις εκεί πέρα τις φωτογραφίες μετακινήσεων, έχουν φύγει πολλοί από εκεί και έχουν πάει Ανθρωποκτονιών. Το Ανθρωποκτονιών σχεδόν ξηλώθηκε ολόκληρο. Δηλαδή, φύγανε πολλοί βασικοί τους παίκτες», ακούγεται να λέει.

Ζητά μάλιστα από τον υψηλόβαθμο αστυνομικό συνομιλητή του, να προσπαθήσει να εντοπίσει ποιοι είναι οι ένστολοι σε νευραλγικές υπηρεσίες που θα μπορούσαν να ενταχθούν στο κύκλωμα.

«Αλλά και στην Οικονομική έχουν πάει δυο τρία άτομα, να δεις άμα ξέρουμε κάποια από αυτά από την Οικονομική εκεί πέρα που έχουν πάει. Και στο Οργανωμένο, στον φίλο, έχουν πάει κάποιοι από Αθήνα. Θα τους δεις», αναφέρει.