Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη ο LIght: Μήνυση κατέθεσε το θύμα της επίθεσης ξυλοδαρμού

Newsroom
 Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη ο LIght: Μήνυση κατέθεσε το θύμα της επίθεσης ξυλοδαρμού
Ο τράπερ θα έρθει αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη, μετά το βίντεο ξυλοδαρμού που ανάρτησε στο Instagram.

Μήνυση σε βάρος του γνωστού τράπερ Light κατέθεσε πριν από λίγη ώρα ο άνδρας που φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε ο μουσικός και «ανέβασε» στα social media. Σημειώνεται ότι στο βίντεο που ανάρτησε ο γνωστός τράπερ Light στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εικονίζεται ο άνδρας να δέχεται γροθιές και κλωτσιές.

Το θύμα της επίθεσης, που είναι αφγανικής καταγωγής, πήγε στο τμήμα της Ομόνοιας όπου υπέβαλε και την μήνυση του κατά του γνωστού ράπερ, Light. Νωρίτερα, ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο κατέθεσε μήνυση κατά του μουσικού για παράβαση προσωπικών δεδομένων, αλλά και κατά αγνώστων για σωματικές βλάβες.

Υπενθυμίζεται ότι και ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κατά του Light, μετά την προβολή του επίμαχου βίντεο από την πρωινή εκπομπή του Ant1.

«Ευτυχώς υπάρχει μία μειοψηφία της νεολαίας που σας ακολουθεί, η μεγάλη πλειοψηφία σας θεωρεί καραγκιόζηδες, γελοίους σας θεωρεί» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας. Η απάντηση του Light ήταν άμεση και ήρθε μέσα από τα social media.